Neverovatna priča

Proglasio ga mrtvim, ali ga je nešto i dalje kopkalo: Lekar godinama prepričava čudo! (VIDEO)

Džef je stigao na odeljenje za hitnu medicinsku pomoć i pre nego što je uspeo da ode do šaltera, srušio se u hodniku
Lifestyle
18:18h Autor:
Proglasio ga mrtvim, ali ga je nešto i dalje kopkalo: Lekar godinama prepričava čudo! (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen / The Official 700 Club

Kada je pre nekoliko godina Džef Markin krenuo na posao, nije ni slutio da će se dan završiti tako što će se odvesti u bolnicu i gledati smrti u oči.

Naime, Džef se osećao loše, pa je na putu do posla pozvao šefa da pita za dozvolu da se vrati kući i izostane tog dana. On ga je ubedio da ode u bolnicu, a Džef je, srećom, poslušao.

Stigao je na odeljenje za hitnu medicinsku pomoć i pre nego što je uspeo da ode do šaltera, srušio se u hodniku. Sestre su pritrčale i brzo ga podigle na krevet, a zatim je stigao i lekar koji ga je pregledao. Iako su odmah konstatovane srčane smetnje, lekarska ekipa nije uspela ništa da uradi, jer je Džef već pretrpeo jak srčani udar.

Oživljavali su ga punih 40 minuta, a onda je dežurni kardiolog Čonsi Krendal konačno proglasio vreme smrti. Sestra je počela da priprema Džefovo telo za mrtvačnicu.

Doktor Krendal pregledao je karton, obavio potrebnu administraciju i krenuo dalje za poslom. U jednom trenutku, doktor kaže da je negde u sebi čuo glas koji mu kaže "Vrati se, pomoli se za tog čoveka".

Molitva jedne majke: Reči koje podižu sa dna i spiraju grehe sa duše!

Foto: Youtube printscreen / The Official 700 Club, Džef Markin
Foto: Youtube printscreen / The Official 700 Club, Džef Markin

"Razmišljao sam o tom osećaju, ali sam gledao i logiku - taj čovek je upravo umro, nema svrhe sada da se molim. Produžio sam dalje, a glas mi je opet rekao: Vrati se, pomoli se za tog čoveka. Odlučio sam da se vratim u salu u kojoj smo ga oživljavali. Sestra koja ga je pripremala za mrtvačnicu gledala me je iznenađeno i pitala zašto pregledam mrtvog čoveka. Stavio sam šake na njegove grudi i molio se za spas njegove duše", ispričao je lekar.

Drugi lekar je tada ušao u sobu i Krendal ga je zamolio da Džefu da još jedan elektrošok i pokuša da ga oživi. Doktor je odbio, pokušavajući da objasni kolegi da za Dđefa ništa ne može da se uradi. Krendal ga je ponovo zamolio da to uradi za njega i doktor je pristao.

"Čim ga je šokirao, otkucaji srca su se povratili", za uzbuđenjem se prisetio Krendal.

"Sećam se jakih svetala i doktora koji mi je rekao da će sve biti u redu", ispričao je Džef, koji je pukom srećom prošao bez oštećenja mozga ili drugih organa.

Ovom svecu se Tesla molio: Zbog njega su i Amerikanci znali za ovu slavu!

Pogledajte neverovatnu priču!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs