Noć za pamćenje

Veče glamura i prestižnih nagrada: Ovako je bilo na Elle Style Awards 2016! (FOTO)

Okupilo se više od 200 istaknutih zvanica iz sveta kulture i mode, među kojima su bili Rade Šerbedžija, Olivera Kovačević, Roksanda Ilinčić i mnogi drugi
Lifestyle 09.11.2016. - 18:07h Autor: Kurir
Foto: Promo
1 / 18 Foto: Promo

U Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency Beograd 7. novembra je održana prestižna manifestacija ELLE Style Awards.

 

Nagrade su u Srbiji dodeljene po četvrti put, a ovogododišnja dodela prevazišla je sve prethodne! I ovoga puta ELLE Style Awards podržala je kompanija Generali, kao i Portonovi Montenegro.

 

Okupilo se više od 200 istaknutih zvanica iz sveta kulture i mode, među kojima su bili Rade Šerbedžija, Olivera Kovačević, Roksanda Ilinčić i mnogi drugi. Veliku pažnju i oduševljenje zvanica izazvalo je uručenje Elle Style Award nagrade za životno delo koje je otišlo u ruke upravo Radeta Šerbedžije.

 

Predsednik AMG Aleksandar Rodić sa Roksandom Ilinčić i Radetom Šerbedžijom
Predsednik AMG Aleksandar Rodić sa Roksandom Ilinčić i Radetom Šerbedžijom

Veče je prošlo u znaku zanimljivog programa, a na sceni su se pre i posle proglašenja pobednika smenjivali voditelji Boško Jakovljević i Nataša Miljković, dok je za muzički deo bio zadužen sjajni Tzootzoonga (Cucunga) ansambl.

 

Elle Style Award za muziku je uručen talentovanom i svestranom Marku Šeliću Marčelu, dok je jedna od najistaknutijih srpskih modela današnjice Mina Cvetković proglašena za Najboljeg modela. Mini je nagradu uručila Optika Sole i dodatno je obradovala Cartier naočarima.

 

Mina Cvetković proglašena za najboljeg modela
Mina Cvetković proglašena za najboljeg modela

Jedinstvena i neponovljiva, a pre svega surovi profesionalac Olivera Kovačević je dobitnik Elle Style Award nagrade za Najbolje TV lice, koja je nagradu primila od brenda Najlepše želje. Elle Style Award nagrada za Humanost je otišla u ruke harizmatične i uspešne Maje Lalić, koja je uspela da kroz projekat Mikser pomogne mnogobrojnim umetnicima i organizacijama, a njoj je Jana voda uručila nagradu.

 

Olivera Kovačević je Najbolje TV lice
Olivera Kovačević je Najbolje TV lice

Miljenik medijske kuće Gawker, prestižni modni i portretni fotograf Nikola Tamindžić je dobitnik nagrade Elle Style Award u kategoriji Umetnost, a Generali, kao dugogodišnji partner Elle Style Awards događaja, uručio je Nikoli nagradu.

 

Kuvar, službenik, pisac... Najnormalniji čovek na svetu - Ivan Tokin je proglašen za Najboljeg pisca, a British Motors, generalni uvoznik za Jaguar i Land Rover, predao mu je nagradu. Bojana Nikitović, žena koja je zaslužna za kostime filmskih hitova poput Marije Antoanete, dobitnica je Elle Style Award nagrade u kategoriji Film i pozorište. XYZ premium fashion store Bojani su uručili nagradu na bini.

 

Predsednik AMG Aleksandar Rodić sa suprugom Natašom
Predsednik AMG Aleksandar Rodić sa suprugom Natašom

Elle Style Award u kategoriji Najbolji internacionalni skaut je otišla u ruke Jelene Ivanović, a brend Estee Lauder i kompanija Orbico su Jelenu dočekali na bini i predali joj nagradu. Naša bronzana devojka iz Rija, Ivana Španović je dobitnica nagrade Elle Style Award za sport, a Portonovi je želeo baš njoj da uruči nagradu, dok je kreatorka Ana Ljubinković trijumfovala u kategoriji Dizajner i brend. Perwoll je baš nju izabrao za dobitnika kom želi da preda nagradu.

 

Muza nove modne ere, kraljica boja, miljenica londonske fashion scene Roksanda Ilinčić je proglašena za Ikonu stila, i njen izlazak na binu je publika pozdravila glomoglasnim aplauzom. Luksuzni lanac prodavnica, Sun, Moon&Stars, Roksandi je uručio nagradu.

 

Roksanda Ilinčić dočekana gromoglasnim aplauzom
Roksanda Ilinčić dočekana gromoglasnim aplauzom

Na samom kraju večeri, glavna i odgovorna urednica srpskog Elle magazina - Duška Jovanić je legendi jugoslovenskog filma i poslednjem boemu regije, Radetu Šerbedžiji uručila Elle Style Award za Životno delo. Potpuno simbolično, ovu nagradu dodelila je vinarija sa dugogodišnjom tradicijom, vinarija Erdevik. Erdevik je za Radeta spremio poseban poklon u vidu specijalnog vina u elegantnoj plišanoj kutiji sa potpisom vinarije.

 

Nagrada za životno delo: Rade Šerbedžija sa glavnom urednicom magazina Elle, Duškom Jovanić
Nagrada za životno delo: Rade Šerbedžija sa glavnom urednicom magazina Elle, Duškom Jovanić

Za dobru atmosferu na događaju pobrinuli su se Tzootzoonga ansambl, a nešto kasnije i DJ Peppe. Sve goste je u sali sačekao poklon od Sun, moon &stars u vidu luksuznih, posebno dizajniranih Royal Doulton dekorativnih tanjira. Takođe, kao dopuna lepoj dekoraciji, na svakom mestu je bila čokoladica Najlepše želje, a poklon paket ih je čekao po završetku događaja. Portonovi je gostima pripremio estravagantni katalog kojih ih je svojim izuzetnim fotografijama odveo u magični svet luksuznih vila i letnje atmosfere.

 

U skladu sa temom ovogodisnjeg Elle Style Awards, Perwoll je svim zvanicama poklonio Perwoll Gold na samom kraju događaja. Poseban ugođaj omogućio je British Motors, kao oficijelno vozilo događaja, koji je gostima prikazao nove modele brendova Jaguar i Range Rover. I, događaj ne bi bio potpun da nije bilo i jednog iznenađenja. Jasmina Šupeljak, kreativni diretkor magazina Elle, bila je srećni dobitnik naočara Cartier koje su se skrivale ispod njene stolice. Pored toga, optika Sole se potrudila da svakog gosta na stolu sačeka maska u obliku specijalno dizajniranih naočara koje su upotpunile atmosferu, naročito kad je slikanje uzelo maha.

 

Zvanice su tokom cele večeri uživale u vinima vinarije Erdevik. Ko je ljubitelj belog vina opredelio se za Sauvignon Blanc, a oni koji preferiraju crveno, odlučili su se za Trianon vino. Roze je takodje bio na repertoaru i to sa vrlo interesantnin nazivom - Roza Nostra.

 

Još fotografija pogledajte u galeriji ispod!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs