Tuga do neba

Život kao najtužniji ljubavni film: Imali istu bolest, u smrt otišli zajedno! (FOTO)

Poslednja Daltonova želja bila je da još jednom zagrli Kejti, ali ta želja mu se nije ispunila
Ljubav i zavođenje
00:36h Autor:
Život kao najtužniji ljubavni film: Imali istu bolest, u smrt otišli zajedno! (FOTO)
Foto: Facebook / Dalton And Katie Prager's Transplant Page

Mladi bračni par Kejti i Dalton Prager, čija priča nažalost neodoljivo podseća na knjigu i film Greška u našim zvezdama, izgubio je bitku za život.

Dalton je preminuo prošle subote u 25. godini, pošto je izgubio borbu sa cističnom fibrozom. Samo pet dana kasnije preminula je i Kejti, koja je bolovala od iste bolesti, piše Dejli mejl.

Mladi bračni par iz Sent Luisa u braku je bio od 2011. godine, a zbog bolesti se nisu videli od svoje godišnjice 16. jula. Dalton se nadao da će bar još jednom zagrliti suprugu pre smrti, ali u tome nažalost nije uspeo. Kejti je letos dobila nova pluća, ali je njeno telo odbacilo novi organ.

Tragediji Selin Dion nema kraja: Posle smrti muža i brata, ne zna kako će ovo da preživi!

<\/div>

Upoznali su se kao tinejdžeri, a već tada borili su se sa cističnom fibrozom, bolešću koja remeti disanje, a prate je poremećaji rada jetre i creva. Par se upoznao kad je Kejti Daltonu poslala poruku podrške, ponudivši mu da mu bude prijateljica u teškim trenucima koje je i sama prošla.

U početku su pričali o svojim bolestima, a nakon što su se bolje upoznali, zaljubili su se. Dalton je 8. avgusta 2009. vozio šest sati do susednog grada, kako bi prvi put vidio Kejti.

Uprkos upozorenjima lekara da bi Kejti mogla od Daltona da dobije bakteriju koja bi još više mogla da uništi njena pluća, njih dvoje nisu odustali od svoje veze. Shvatili su da bi radije živeli pet godina zajedno, nego dvadeset jedno bez drugog, i tako je i bilo.

Ima milione u banci, fanove širom sveta, a nema jedino što želi: Gorka sudbina slavnog glumca!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs