Raskoš i luksuz

U ovom restoranu večera košta 2 miliona dolara: Kako jedu najbogatiji ljudi na svetu! (FOTO)

Kompanija će izabrati jedan par i biće organizovana samo jedna ovakva večera u terminu kada gosti to požele
Lifestyle
12:34h Autor:
Foto: Instagram Printscreen / Celavisingapore

Večera u restoranu "Ce La Vi" na krovu hotela Marina Bay Sands u Singapuru košta vrtoglavih dva miliona dolara i najskuplja je na svetu! Pa šta je to na jelovniku?!

 

Za taj novac se u restoran dolazi helikopterom, a osim hrane, dobija se 10.000 ruža i prsten sa dijamantom od 2,08 karata!

 

Radi se o večeri za dvoje koja traje čak osam sati. Započinje letom iznad Singapura u trajanju od 45 minuta, nastavlja se vožnjom Rols Rojsom do restorana, gde bogate goste čeka more ruža, večera od 18 jela koja uključuje i najskupocenije školjke i kavijar. Tu je i bazen u kojem gosti mogu da se osveže.

 

Stan u ovoj zgradi košta 20 miliona dolara: Vredi svaku paru, pogledajte! (FOTO)

 

 

 

Piju se vina stara 44 do 55 godina, a na kraju sledi skupoceni poklon - prsten sa ugraviranim imenima gostiju! Za taj novac na njemu se ne nalazi bilo kakav dijamant, već se radi o izuzetno retkom plavom dragulju.

 

Plavi dijamantski prsten od 2,08 karata nazvan je po glumici Džejn Sejmur (The Jane Seymour). To je jedini primerak nakita u svetu koji nosi ime po poznatoj ličnosti, a koji je i sama Džejn pokazala pre nekoliko meseci na putovanju u Singapur. Dok plavi dijamanti poput ovog najčešće koštaju oko dva miliona dolara, prsten Džejn Sejmur koštaće više zbog asocijacije sa poznatom ličnosti. Upotpuniće Open Hearts kolekciju, kako je istakla glumica.

 

Restoran je ovu atrakciju organizovao u saradnji sa ruskom kompanijom World of Diamonds. Radi se o večeri na koju zainteresovani bogataši moraju da se prijave. Kompanija će izabrati jedan par i biće organizovana samo jedna takva večera u terminu kada gosti to požele. Taj dan će restoran za sve ostale biti zatvoren.

 

Nije poznato da li su već izabrali ko će uživati u ovom luksuzu, a šuška se da sam prsten košta više nego ova ekstravagantna večera od dva miliona dolara.

 

Gosti restorana uz sav luksuz mogu da uživaju i u predivnom pogledu koji se pruža na čitav Singapur.

 

Siromašni restoran hit u svetu: Na mesto se čeka 10 godina, a sve zbog vlasnika! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs