Astrologija otkriva

Škorpija čita misli i kontroliše tuđi um: Koji spiritualni dar čuči u vama!

Blizanac je rođeni medijum, dok Lav, kada bi obuzdao svoj ego, može čudo da napravi svojim vidovnjačkim sposobnostima
Zanimljivosti 11.09.2016. - 19:49h Autor: lovesensa.rs
Foto: Profimedia

Svaki horoskopski znak ima svoj spiritualni dar. Pronađite svoj znak i otkrijte svoj unutrašnji talenat!

 

Ovan
Spiritualnom svetu pristupate kao i svemu ostalom - direktno! Iskreni ste u svojim uverenjima, ali previše samopouzdanja može da na neki način omete vaš psihički razvoj, kao i da pojača vašu aroganciju, piše Lovesensa.
Vaš specifični spiritualni talenat: Prekognicija - pitate se kako Ovnovi sve znaju pre ostalih? Sad je otkriveno!

 

Bik
Idete korak po korak u svom spiritualnom razvoju. Oprezni ste, umete da se čuvate od raznih psihičkih napada. Budući da ste veoma stabilni i realni, u spiritualnom radu naročito vam pomaže urođena dobrota. U različitim spiritualnim disciplinama prednost vam daje vaša spremnost da učite
Vaš specifični spiritualni talenat: Parapsihologija - kad god držite u rukama neki fizički predmet, lakše primate sve spiritualne utiske iz okoline.

 

Blizanci
Vaša ljubav prema komunikaciji je beskrajna - vi prosto ne možete da prestanete da delite savete drugima. Međutim, stalno uskomešane misli mogu da budu prepreka u razvoju vašeg spiritualnog dara. Vrlo je važno da postavite sebi granice u komunikaciji sa drugima.
Vaš specifični spiritualni talenat: Vi ste rođeni medijum - lakše vam je da razgovarate sa duhovima nego sa živim ljudima.

 

Najtačniji horoskop na svetu: Drevni kalendar Maja!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Rak
Osećajni ste i oprezni, vaši strahovi mogu napraviti blokadu u komunikaciji. Vaša saosećajna priroda je pozitivna strana vaše ličnosti, dovoljno ste lukavi da možete da prepoznate kada se neko poigrava sa vama.
Vaš specifični spiritualni talenat: Tarot - izuzetno ste nadareni da intuitivno razumete slike i simbole.

 

Lav
U potpunosti uživate pažnju drugih, volite osećaj popularnosti koji dobijate zbog svojih vidovnjačkih sposobnosti. Vaša želja da pomognete drugima prelazi u svet spiritualnog, te ukoliko biste obuzdali svoj ego, mogli biste da napravite čuda.
Vaš specifični spiritualni talenat: Vi ste vidovnjak, a naročito uživate u kontaktu sa velikim ličnostima iz prošlosti.

 

Devica
Imate veliki potencijal i snažnu spiritualnost, ali nedostatak samopouzdanja i neodređen stav prema tome vas može unazaditi. Metodični i disciplinovani, jako brzo savladavate sve prepreke i crpite dragocena znanja.
Vaš specifični spiritualni talenat: Astrologija - Nema tih stotina detalja koje vi niste u stanju da sintetišete u koherentnu celinu koja čoveku može da pomogne.

 

Keltski horoskop upozorava: Kome vračanja ne mogu ništa, koga čekaju velike stvari u životu!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vaga
Teško prihvatate spiritualnu energiju koju primate, plašite se da ćete je pogrešno protumačiti. Budite hrabri i prihvatite sebe, mnoge stvari koje smatrate pukom imaginacijom su zapravo vaša sipiritualna vrata - prestanite da negirate i prepustite se.
Vaš specifični spiritualni talenat: Rođeni ste za Tai Či - ili bilo koju drugu meditaciju u pokretu. Sa spiritualnim energijama povezujete se sa lakoćom i gracioznošću.

 

Škorpija
Prirodni ste mistik i izvor spiritualnosti. Posedujete jak potencijal i kanal ka spiritualnosti, okultnom i stvarima koje su usko povezane sa mistikom i nepoznatim. Volite da istražujete istoriju ovih tematika, često postajete i ljubitelj spiritualnog sveta.
Vaš specifični spiritualni talenat: Telepatija - svi žele da znaju šta drugi misle, a neki čak i da manipulišu tuđim mislima. Vi možete i jedno i drugo.

 

Strelac
Niste sigurni da li verujete u spiritualne sposobnosti, ali prihvatate da postoji nešto više i izvan ovozemaljskog sveta. Naprasni ili dramatični incidenti u vašem životu pojačavaju vašu spiritualnu energiju, uviđate da ste mnogo kreativniji i povezaniji sa ovakvim energijama u kriznim situacijama.
Vaš specifični spiritualni talenat: Astralno putovanje - vi zaista možete da idete gde želite, a da čak i ne napustite svoju udobnu fotelju ili krevet.

 

Najnežniji znak Zodijaka: Vešto krije svoje lice, svi misle da su hladni kao led!

 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Jarac
Spiritualni svet shvatate vrlo ozbiljno i iritiraju vas osobe koje ne dele vaše mišljenje. Tradicionalista ste u srcu, privlače vas stari obredi spiritualnog povezivanja, dok novi u vama bude sumnju i neprihvatanje.
Vaš specifični spiritualni talenat: Talentovani ste za tumačenje runa - možete da ih protumačite na jedinstven način.

 

Vodolija
Znate da postoji nešto izvan ovog sveta - niste sigurni šta tačno. Tragate za racionalnim, naučnim odgovorom na spiritualne fenomene, ali vas posebno uzbuđuje kada ga ne pronalazite. U mnogim aspektima života funkcionišete ispred svog vremena, spiritualni ste kanal drugih entiteta.
Vaš specifični spiritualni talenat: Vi ste spiritualni kanal drugih entiteta - svi oni mogu da progovore kroz vašu svest.

 

Ribe
Kao pravi empata, prepuštate se spiritualnim vibracijama i najsenzitivniji ste predstavnik svih znakova. Morate naučiti da obuzdate svoje emocije, u suprotnom ćete mešati spiritualnu energiju sa stvarnošću.
Vaš specifični spiritualni talenat: Vi ste ekstrasens - prirodno osećate bolove, emocije i psihička stanja drugih ljudi.

 

Mudri horoskop, potpuno drugačiji od svih ostalih: Poruke opomene svim znakovima!

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...