Astrologija otkriva

Mudri horoskop, potpuno drugačiji od svih ostalih: Poruke opomene svim znakovima!

Ovaj horoskop nije nalik nijednom koji ste do sada čitali
Zanimljivosti
12:14h Autor:
Mudri horoskop, potpuno drugačiji od svih ostalih: Poruke opomene svim znakovima!
Foto: Profimedia

Ovaj horoskop ne predviđa budućnost na klasičan način, već šalje poruke koje opominju svaki zodijački znak!

Ovan

- Imaćete buran život jer ste po prirodi avanturista i ne uključujete previše mozak.- Pazite glavu. Zubi su vam slaba tačka, a obratite pažnju i na bubrege. Čuvajte se povreda.- U braku ćete biti verni, što je srećna okolnost, ali vrlo ljubomorni na partnera.- Pokušajte da ne krivite ni sebe ni druge, ne budite ljuti i obeshrabreni.- Talentovani ste za sve i svašta, ali ćete samo neke talente uspeti da usavršite.- Skloni ste ilegalnim radnjama pa možete imati probleme sa zakonom.

Bik

Bićete vrlo ljubomorni, ali verni u braku.Bićete dobar roditelj, ali malograđanin u vama nikada neće nestati.Pokušavaćete da se udružujete sa drugim ljudima, ali nikad nećete biti zadovoljni.Zaboravite na hladne napitke i sladoled jer imate osetljivo grlo.Čuvajte se potkožnih čireva, bićete im skloni. Mučiće vas i hemoroidi.Ne sukobljavajte se sa nadređenima jer ćete izvući deblji kraj.Nemojte previše leteti u zanosu, jer možete gadno da nastradati pri padu. Budite prisebni i odmereni.

Mali godišnji horoskop za 2017: Saznajte na vreme šta vas čeka, spremite se za prilike i neprilike!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Blizanci

Volite da vas drugi uveravaju, savetuju, ispravljaju, nadopunjuju. U stanju ste da se žrtvujete za ljubav partnera, ali i podnesete česte preokrete, upravo u ljubavi.Slabe tačke su vam pluća, živci, ramena i ruke. Čuvajte se povreda jer ćete im biti skloni, a moguće je i da završite kod psihijatra.Vaša dvostruka priroda često će vas u ljubavi stavljati između dve osobe.Ne opterećujte se teškim mislima.Između sumnje i vere, uvek ćete izlaziti kao pobednik.Slušajte svoju intuiciju!

Rak

Bićete afektivni u ljubavi. Kao stvoreni ste za brak. Volećete porodicu, a i ona vas.Volećete miran i spokojan život.Ženske osobe ovog znaka biće izuzetno dobre majke.Povedite računa o želucu i zdravo se hranite. Patićete od reume, ali zato počnite na vreme s prevencijom. Ipak, ako vas neko nazove "uobraženim bolesnikom", neće mnogo pogrešiti.U bliskoj budućnosti, imaćete jedan brzi napredak u karijeri koji ćete dugo pamtiti.Prestanite da budete solo igrač, ni vi ne možete mimo sveta.

Ona dobija sve što poželi, muškarci joj jedu iz ruke: Fatalna dama Zodijaka!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Lav

Lavovi uvek više daju nego što uzimaju. Ugodni pre braka, prijatni u braku.Kao roditelji bićete uspešni.Sve više ćete se uveravati u svoje sposobnosti i počećete da ih koristite na svoje zadovoljstvo i zadovoljstvo okoline.Čuvajte srce. Pazite se reume jer imate slabe zglobove.Poboljšavaće vam se finansijski status s godinama, a vi se zbog toga nećete uobraziti.Ako ste u braku, budite darežljivi.

Devica

Skloni ste da posvađate druge pa važite za "jabuku razdora" među znakovima. Znate da budete vrlo neljubazni.U braku ste prilagodljivi, ali naporni.Čuvajte žuč. Uloga "uobraženog bolesnika" dobro vam je poznata.Vaša kuća će biti uvek uredna.Nova neočekivana zbivanja će vas iznenađivati u granicama koje ćete moći da pratite.Doživljavaćete inspirativne trenutke, ali će se vaše prilike raspadati kao baloni od sapunice. Neka vas neuspesi ne obeshrabre, već se učite na greškama.

Horoskop i majčinstvo: Od Vage nema boljeg roditelja, Škorpija najgora!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vaga

Za vas je svađa nešto najodvratnije i zato ćete je majstorski izbegavati. Cenićete pravdu.Previše brinete o svom spoljašnjem izgledu. Obožavate da izađete i pokažete se, uz odgovarajuću zabavu, uz nezaobilazne nove "krpice".U braku ćete biti prijatni, a kao neko ko ugošćuje i vrlo gostoljubivi.Čuvajte se bolesti bubrega. Mučiće vas i mokraćna bešika.Sve dosadašnje zablude razrešavaćete na sopstvenoj koži i zato će vam ta rešenja biti dragocenija.U doglednoj budućnosti, donećete odluku koja će vas zadovoljavati do kraja života.Pokušavajte da ojačate samopouzdanje, ali nećete imati puno uspeha. Čuvajte se osoba u znaku Jarca.

Škorpija

Vaše strasti biće dobro kontrolisane, jer se plašite da rizikujete. Kroz čitav život oscilovaćete između čulnosti i ljubomore.Nažalost, patićete od slabe probave. U životu ćete se boriti protiv čestih visokih temperatura i bolesti, ali ćete preživljavati uspešno.Ukazivaće vam se primamljive mogućnosti napredovanja, ali vi nećete znati da ih iskoristite.Dolazi vreme kad ćete morati da zapisujete svoje dužnosti i obaveze, budite srećni, isplatiće vam se.Ako imate decu, doživećete velike radosti.Izbegavajte ljute začine i jaka pića.

Drevni astečki horoskop: Datum rođenja otkriva misterije svakog znaka!

Strelac

Bićete vrlo zaljubljive prirode. Doživećete trenutke najveće strasti i najveće tuge. Iz tih “požara” redovno ćete izlaziti kao pobednik. Skloni ste menjanju partnera.Bićete odlični prijatelji. Živećete u duhu kompromisa.Imaćete nekoliko trzavica u održavanju veze, ali sve će se na obostrano zadovoljstvo rešiti.Kao ključnu stvar, uvedite smisao i svrhu i bićete nagrađeni.Rešite se haosa. Bićete zadovoljni poslovima kojima ćete se baviti.

Jarac

Vi ste osoba sa jakim i iskrenim osećanjima.Uvek ćete izbegavati svađu i porodične nesuglasice svake vrste. Kada vi prekinete vezu, to je zauvek.Kasno stupate u brak. Bićete vrlo nesebični i verni (ne pre braka već u braku).Reumatoidni artritis će vas pratiti kroz život. Pazite posebno na zglobove kolena.Postupno ćete popravljati svoj odnos prema drugima.Ponašajte se prema kolegama na poslu strogo profesionalno. Budite diplomata.

U njima ćeš naći sve osim muža, prodaće i tebe za slobodu: Tri zaklete neženje Zodijaka!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vodolija

U ljubavi ćete biti skloni velikim kolebanjima. Kada naiđete na stranputicu, zaobiđite je u što širem luku.Činićete ustupke i nikad nećete zažaliti.Sve više ćete verovati u čuda koja dolaze, jer će događaji koji vas očekuju to i dokazati.Očekuju vas smetnje u krvotoku.Dolaze dani kada ćete se više družiti sa rođacima i bliskim prijateljima sa kojima ste, tokom godina, počeli da gubite kontakt.

Ribe

Uvek ćete žudeti za velikom ljubavlju.Često ćete patiti zbog osećaja niže vrednosti i zato ćete aktivirati nekoliko mehanizama obrane, da biste se suprotstavili.U braku ćete biti blagi i požrtvovani. U stanju ste da se prilagodite svakoj situaciji, baš kao riba u vodi.Sve više ćete pokazivati samostalnost u poslu kojim se bavite, i sami ćete biti iznenađeni.Često ćete biti prehlađeni i zimogrožljivi. Imaćete i smetnje zbog kožnih oboljenja.Upoznavaćete nove ljude i putovati na uzbudljiva mesta, ali onda ćete se uvek vraćati u vašu "bazu".

Srpski Narodni kalendar: Stariji od horoskopa, precizno pogađa budućnost!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs