Astrologija otkriva

U njima ćeš naći sve osim muža, prodaće i tebe za slobodu: Tri zaklete neženje Zodijaka!

Iako su muškarci u znaku Blizanaca idealni parteri jer su drštveni, aktivni, inteligentni i vrlo talentovani, oni brak vide kao veliko sputavanje
Ljubav i zavođenje
11:10h
U njima ćeš naći sve osim muža, prodaće i tebe za slobodu: Tri zaklete neženje Zodijaka!
Foto: Shutterstock

Znate i same da su muškarci, bar po pitanju braka, jako komplikovani. Stalno očekujemo trenutak da će nas zaprositi, a on nikako da dođe. Međutim to zna da se desi kad se najmanje nadamo, piše Ženskimagazin.rs.

Ali, na našu žalost, i horoskop može imati neke veze sa njihovim razmišljanjem željom za obavezivanje, brak, decu i ostalo. Pogledajte koja tri horoskopska znaka koja se nikada neće oženiti jer... Tako im se može.

Blizanci

Iako su muškarci u znaku Blizanaca idealni parteri jer su drštveni, aktivni, inteligentni i vrlo talentovani, oni brak vide kao veliko sputavanje. Njima je potrebna sloboda za povremeni flert, ali i osoba koja će to razumeti i biti opuštena po tom pitanju. Takođe im treba neko ko će shvatati njihov talenat i sve potrebe koje idu uz to.

Ovo je najsebičniji znak na planeti: Povrediće vas dok trepnete!

Strelac

Strelčevi su slobodni ljudi koji vole da rade šta im je volja i već možete da zaključite da brak nije za njih. Muškarci u ovom znaku više vole prijateljstvo i generalnu ljubav, a ne porodični život. Kako vole da obasipaju svoje partnerke svakakvim poklonima, nežnošću i emocijama, ponekad se može učiniti da su dobro "zagrizli" i da je za njih sledeći korak - brak. Međutim, to definitivno nije za njih.

Vešto kriju svoje lice, svi misle da su hladni kao led: Ovo je najnežniji znak Zodijaka!

Vodolija

Muškarci Vodolije vole slobodu i vrlo je cene, kao i svoju nezavisnost koju niko ne može da pregazi. Međutim ono što sprečava muškarce za dubljom povezanošću u ovom znaku su volja za neograničenošću i slobodom, iako znaju da vole i da su voljeni i vole svoje partnerke. Tokom svog života imaju mnogo veza, jer su uglavnom vrlo šarmantni i privlače dosta žena, ali kad se zaljube, spremni su da samo da se vežu za tu osobu, ali ni sami ne znaju na koliko dugo!

Neukrotiva Vodolija je žena nad ženama: Neponovljiva i samo svoja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs