Horoskop

Neukrotiva Vodolija je žena nad ženama: Neponovljiva i samo svoja!

Humanitarac je velikog srca te je uvek spremna da pomogne, bilo da je reč o finansijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći
Lifestyle
12:40h Autor:
Neukrotiva Vodolija je žena nad ženama: Neponovljiva i samo svoja!
Foto: Shutterstock

Čudesna, nepredvidljiva, slobodoumna, miroljubiva, otkačena, ekscentrična, prijatna, iskrena, kvalitetna, inovativna, zabavna, optimistična, originalna, lepršava – sve to opisuje ženu Vodoliju.

Deo njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti i nesputanosti – neretko je teško razumeti i shvatiti, ali to je zato jer je Vodolija uvek samo svoja. Za nju stereotipi ne vrede i nemoguće je staviti u kalup jer je izraziti nekonformista, te zazire od društvenih pravila i normi. Uvek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore šta da radi.

S druge strane, humanitarac je velikog srca te je uvek spremna da pomogne, bilo da je reč o finansijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći. Voli napredak, ali na ličnom nivou ne voli promene. Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva poput najvećeg blaga, a odanost dovodi na novi, dublji nivo – ne samo da ostaje odana svom partneru nego i određenom brendu, trgovini, restoranu, timu, muzičaru, i tako dalje, u dobru i u zlu.

Veliki godišnji horoskop za 2016: Stižu promene, nasledstva i nove avanture!

Seks i veze

Život je za ženu Vodoliju igra u kojoj svako igra prema vlastitim pravilima. Kad je o ljubavi reč, pobrinuće se da ta igra bude i posebno zabavna i nikad dosadna. Ali njen lagan pogled na život i ljubav ne znači da se lako zaljubljuje. Baš suprotno, potrebno joj je vreme da bi se sa nekime povezala emotivno i da bi verovala drugoj osobi.

Kad je u vezi, više od svega ceni svoju nezavisnost, slobodu i "prostor za disanje", a to daje i svome partneru.

Vodolija će uvek zadržati deo sebe i to neće otkrivati ni najbližim osobama.

Originalna i nepredvidljiva, partneru će pružiti zadovoljstvo za koje pre nije znao ni da postoji. U spavaćoj sobi za nju ne postoje kočnice, izrazito voli eksperimentisanje i voljna je probati sve, pa i seks u javnosti. Idealni partneri za nju su Vaga, Blizanci, Strelac i Ovan.

Veliki kineski horoskop za 2016: Jednom znaku počinje savršena godina za ljubav!

Prijateljstvo

Dok hoda ulicom svako malo će zastati kako bi se pozdravila sa ljudima koje poznaje. Zbog toga se čini da je prijatelj sa svima, ali to su joj ustvari poznanici i dragi ljudi koji je vole jer Vodolija voli sa svima biti o dobrim odnosima, te zazire od sukoba i svađa.

Što se tiče prijatelja kojima dopusti da joj se potpuno približe, može ih nabrojati na prste jedne ruke. Može biti lagano rezervisana kad je reč o njenim pravim osećajima zbog čega je krug pravih joj prijatelja puno uži od brojnih poznanika.

Velikodušna i uvek tu kad je prijatelj zatreba, žena Vodolija je u dobrim odnosima sa kojima deli ljubav prema nezavisnosti i intelektualnim traženjima i težnjama. Ovo je žena koju uvek možete pitati za iskren savet i koja će uvek imati prave reči utehe.

Finansijski horoskop za 2016. godinu: Jedan znak će izdominirati!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs