Žena za primer

Telo jedne mame nakon 2 porođaja: Hrabro pokazala ono što svaka žena krije! (FOTO)

U ovom stomaku rasla su dva prekrasna dečaka. Prošla sam kroz dobijanje i gubljenje 40 kilograma, od čega su većina bili trudnički kilogrami, kaže ova mama ne žaleći zbog svog izgleda
Lifestyle
23:58h Autor:
Telo jedne mame nakon 2 porođaja: Hrabro pokazala ono što svaka žena krije! (FOTO)
Foto: Instagram / Losinggravity

Rejčel Grejem inspiracija je brojnim mladim ženama i mamama koje su odlučile da izgube višak kilograma. Ona na svom Instagram profilu Loosing Gravity kojeg prati 119 hiljada ljudi otkriva detalje o svojoj ishrani i vežbanju. Nedavno je s obožavaocima podelila i problem s viškom kože.

Ponosna na sebe posle 3 porođaja: Supruga fudbalera pokazala kako izgleda žensko telo! (FOTO)

"Pitaju me kako si izbegla strije i kožu koja visi nakon gubitka kilograma? Nisam, sve je tu. Donji delovi s visokim strukom postali su moji najbolji prijatelji. Da li žalim što sam izgubila težinu? Nikako. Nikad. Ni na tren. U boljoj sam formi nego ikad ranije. Srećnija sam i zdravija. Lagala bih kad bih rekla da me koža koja visi ne čini nesigurnom, ali odbijam da samo o tome razmišljam...

U ovom stomaku rasla su dva prekrasna dečaka. Prošla sam kroz dobijanje i gubljenje 40 kilograma, od čega su većina bili trudnički kilogrami. Planiram da jednog dana idem na operaciju i da uklonim višak kože, ali u međuvremenu radim na tome da se zavolim baš ovakva kakva jesam. Budite ljubazni, izbrišite negativnosti iz života", poručuje mlada mama.

Unakažene sestre: Smršale 133 kg, upropastio ih plastični hirurg! (FOTO)

Iako je Rejčel priznala da je fotografisanje i pokazivanje viška kože jedna od hrabrijih stvari koje je učinila, oduševili su je pozitivni komentari ubrzo nakon objavljivanja fotografije.

"Odlično obavljen posao. Nadam se da će višak kože uglavnom nestati kroz kontinuirano vežbanje i zdravu ishranu. Postigla si tako puno, nadam se da će zadržati pozitivan pogled na svet", komentarisala je jedna obožavateljka, dok se druga zahvalila na objavi jer sada uviđa da i druge žene prolaze istu stvar kao i ona.

Rejčel je kilograme izgubila u periodu od godinu dana, redovno odlazeći u teretanu i promenom načina ishrane. Na njenom jelovniku nalaze se zdravi izvori belančevina poput lososa, piletine ili tofua u kombinaciji sa smeđim pirinčem i mnoštvo povrća.

Zbog debljine joj lekar rekao da će umreti: Smršala neverovatnih 75 kg, evo kako! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs