Puna samopouzdanja

Vaga je najgluplja sprava: Blogerka otkriva zašto žene bolje izgledaju sa više kilograma! (FOTO)

Hvala Bogu, napokon sam naučila da merim svoj uspeh kroz stvari koje su zaista važne, otkriva blogerka
Lifestyle
11:28h Autor:
Vaga je najgluplja sprava: Blogerka otkriva zašto žene bolje izgledaju sa više kilograma! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Mysweatlife

Blogerka Kelsi Vels je na svom profilu na Instagramu objavila tri svoje fotografije sa tri različite težine. Na prvoj ima 65 kilograma, na drugoj 55, a na poslednjoj 63 kilograma.

Iako je objasnila da je njena želena težina bila 55 kilograma, obožavatelji su se bez dvoumljenja složili da izgleda najbolje na poslednjoj fotografiji, na kojoj ima čak osam kilograma više od željene težine.

"Shvatila sam da je vreme za prijateljski, ali snažan podsetnik. Ljudi, prestanite da budete opsednuti brojem na glupoj vagi. Prestanite da misliti da vaša težina odražava vaš razvoj i neka vaša težina ne utiče na vaš nivo samopouzdanja, kao što je to nekad bilo sa mnom", napisala je Kelsi.

Glumica smršala 30 kilograma: Kad je otkrila kako, javnost je zanemela! (FOTO)

Potom je ispričala svoju priču vezanu za težinu.

"Visoka sam 170 cm i imam 63 kilograma. Kada sam počela da vežbam, osam nedelja nakon porođaja imala sam 65 kilograma. Pre trudnoće imala sam oko 58 kg, i zbog svoje iskrivljene percepcije mislila sam da će moja idealna težina biti 55 kilograma, kako bih stala u svoje najuže farmerke", otkrila je blogerka.

Ona je dodala i da je nakon nekoliko meseci dojenja i vežbanja uspela u svom cilju, ali nakon toga se ugojila osam kilograma.

Nabacila kilograme, celulit seva, a ona puca od samopouzdanja: Skinula se u inat svima! (FOTO)

"Prema mom ranijem mišljenju i standardima, mislili biste da se osećam loše zbog toga, ali hvala Bogu, napokon sam naučila da merim svoj uspeh kroz stvari koje su zaista važne - snaga, veština, izdržljivost, zdravlje i sreća...", istakla je Kelsi.

Zaključila je da iako ima svega dva kilograma manje nego nakon porođaja, njeno telo se potpuno promenilo.

"Nikad nisam imala više mišića i manje masnoće. Nikad nisam bila zdravija nego što sam sada. Nikad se nisam osećala prijatnije u svojoj koži nego sada", zaključila je.

Moja žena više nije zgodna, puna je ožiljaka od carskog reza: Pismo jednog muža zapalilo internet!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs