Ovako može svako

Glumica smršala 30 kilograma: Kad je otkrila kako, javnost je zanemela! (FOTO)

Zbog brzog i nezdravog način života, sa puno brze hrane, malo vežbanja, prejedanja i neredovnih obroka, situacija se otrgla kontroli i Melisa se mnogo ugojila
Vip priča
23:02h Autor:
Glumica smršala 30 kilograma: Kad je otkrila kako, javnost je zanemela! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica i komičarka Melisa Mekarti nikada nije bila neka mršavica, već je oduvek bila ponosna na svoje obline i mali višak kilograma.

Međutim, zbog brzog i nezdravog način života, sa puno brze hrane, malo vežbanja, prejedanja i neredovnih obroka, situacija se otrgla kontroli i Melisa se ugojila punih 30 kilograma.

Sa novom kilažom došli su i problemi - dobijala je sve manje ponuda za uloge, imala je problem da pronađe garderobu, a vrhunac je bio trenutak kada za dodelu Oskara 2013. godine nijedan dizajner nije želeo da Melisa nosi garderobu sa njihovim potpisom.

Neobičan detalj na licu Kejt Midlton: Mala korekcija potpuno promenila izgled vojvotkinje! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Možda ste odmah pomislili da se u tom trenutku nešto u njoj prelomilo, da je krenula na dijetu i počela da vežba. Umesto toga, Melisa je u roku od dve godine dana smršala tih 30 kilograma, a kada je otkrila kako, niko nije mogao da veruje!

Naime, ona tvrdi da je za njen gubitak kilograma zaslužan - dosadan život.

Ogromni stomak pretvorio u pločice za samo 10 nedelja: Muškarac svima otkrio tajnu! (FOTO)

"Dosadan život je život bez brze hrane. Ne radiš ništa zabavno, legneš u pola 8 uveče, nemaš priliku da se prejedaš kasno noću", otkrila je Melisa.

Kada je smršala, ponude su ponovo počele da pristižu, a jedna je došla i sa uslovom - za akcioni film Špijunka morala je da počne da vežba i smrša još malo.

Salo odlazi i ne vraća se, rezultati već za 3 dana: Sok za kojim je poludeo Holivud! (RECEPT)

Zahvaljujući tome, ova majka dvoje dece je konačno odustala od brze, a naročito pržene hrane i redovno vežba. Priključila se i fondacijama koje se bore za suzbijanje dijabetesa, a koliko je ponosna na sebe i svoj izgled govori i to što joj osmeh nikada ne silazi sa lica.

Žao nam je, dame: Ovaj tip ženskog tela najviše privlači muškarce! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs