Ko se zadnji smeje, najslađe se smeje

Vređali je zbog debljine: Ovako im je devojka (28) zapušila usta! (FOTO)

Ova debela devojka ima nekonvencionalnu lepotu. Niko ne treba da nam govori šta je lepo, a šta ružno. Lepota je u oku posmatrača, napisala je nakon pobede ova lepotica
Lifestyle
21:02h Autor:
Vređali je zbog debljine: Ovako im je devojka (28) zapušila usta! (FOTO)
Foto: Facebook / Mar.tarres.5

Peruanka koju su maltretirali na internetu zbog težine i izgleda osvetila se zlostavljačima na najbolji mogući način pošto je njeno telo proglašeno za najseksepilnije na jednom izboru za lepotu.

Veličinom 44 osvojila svet: Manekenka vrelih oblina kojoj modna industrija nije rekla Ne! (FOTO)

<\/div>

Komičarki Mar Tares se smučilo da stalno sluša kako mora da smrša, da je odlučila da "udari kontru" - na svom Fejsbuk nalogu počela je da postavlja fotografije na kojima je u kupaćim kostimima i oskudno obučena. Takođe, ova 28-godišnjakinja je odlučila da se protiv vređanja bori i motivacionim statusima koji prate fotografije sa njenog odmora na kojem očigledno uživa, bez obzira na sve kritike koje je dobila za svoj izgled, prenosi Daily Mail.

Krupnija devojka koja je zaludela svet: Ova Hrvatica pomera modne granice! (FOTO)

<\/div>

Vrhunac njene slatke osvete došao je kada je Mar krunisana titulom "Devojka leta", u okviru takmičenja koje pomera granice standardne lepote.

"Ljudi su glasali za normalno telo, sa celulitom, venama, strijama i viškom kilograma i grudima koje su izgubile čvrstinu nakon dojenja, što je prirodno i normalno", izjavila je Tares za lokalne medije.

Debeljuca osvojila modni svet: Da li je ovo najseksepilniji model za donji veš? (FOTO)

<\/div>

Međutim, ona je otkrila da joj je malo falilo da odustane od takmičenja, nakon gomile uvreda na Fejsbuku koje je dobila posle objave u vezi sa takmičenjem. Mar je takođe izjavila da je u školi uvek nazivana debelom i da je bila žrtva psihičkog zlostavljanja zbog svog izgleda.

Sa celulitom, ožiljcima, krivim zubima: Ove svetske dame su ponosne na svoje mane! (FOTO)

<\/div>

"Ovo je moja kampanja za inkluziju i prihvatanje različitosti tela, koja je ostavila zemlju zapanjenom, jer je jedna "debela devojka" pobedila. E, pa, ova debela devojka ima nekonvencionalnu lepotu. Niko ne treba da nam govori šta je lepo, a šta ružno. Lepota je u oku posmatrača", napisala je nakon pobede ova lepotica.

Pre samo 9 godina bila je debela i očajna: Evo kako se pretvorila u pravu seks bombu! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs