Ne stidi se svog tela

Krupnija devojka koja je zaludela svet: Ova Hrvatica pomera modne granice! (FOTO)

O hrvatskoj XL lepotici pisao i jedan od najpoznatijih britanskih portala, Daily Mail. Ova 2015. je definitivno bila godina sada slavne 22-godišnjakinje
Lifestyle
14:42h Autor:
Krupnija devojka koja je zaludela svet: Ova Hrvatica pomera modne granice! (FOTO)
Foto: Instagram / Lusiluer

Lucija Lugomer veliku pažnju svetske javnosti osvaja kao prvi hrvatski "plus sajz" model. Za prelepom Lucijom konfekcijskog broja 42/44 poludeli su i Britanci, pa je o hrvatskoj XL lepotici pisao i jedan od najpoznatijih britanskih portala, Daily Mail. Ova 2015. je definitivno bila godina sada slavne 22-godišnjakinje, pa smo odlučili da izdvojimo 5 Lucijinih modnih izdanja koji dokazuju da i žene s najraskošnijim oblinama mogu da budu kraljice stila.

Veličinom 44 osvojila svet: Manekenka vrelih oblina kojoj modna industrija nije rekla Ne! (FOTO)

A photo posted by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer) on Dec 23, 2015 at 8:50am PST

Ova manekenka u svojoj garderobi ima najviše sukanja i haljina. Delimično je to i zato što u hrvatskim prodavnicama teško pronalazi odeću konfekcijskog broja 42/44 koji nosi.

"Volim svoje telo takvo kakvo je i ne obazirem se na kritike. Trebalo mi je vremena da prihvatim svoje telo. Kao tinejdžerka bila sam razvijena zbog čega su se mnogi šalili na moj račun i s time se nisam lako nosila", priznaje 22-godišnja Lucija i ističe da je ponosna što razbija predrasude i što su se nakon njenog pojavljivanja u medijima mnoge devojke javile modnoj agenciji čija je ona članica sa željom da i one postanu "plas sajz" modeli.

Dokazao da svaka dama može da izgleda kao kraljica: Neverovatne transformacije žena! (VIDEO)

A photo posted by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer) on Dec 20, 2015 at 8:47am PST

"Srećna sam što razbijam predrasude oko ženskih tela. Ljudi bi trebalo da prihvate otvorenost i iskrenost", kaže Lucija o kojoj je pre nekoliko dana pisao i slavni britanski portal Daily Mail.

"Pre sam stalno pokušavala da se prilagodim drugima i da smršam, ali sada sam srećna. Treniram pilates koji mi pomaže da ostanem u formi i da budem dobrog zdravlja. Jedan muškarac mi je jednoma rekao: "Ako sada tako izgledaš, kako ćeš izgledati sa 40?" Ignorišem takve stvari. Dobijam više pozitivnih nego negativnih komentara", izjavila je Lucija.

Nisam ja krupna, nego si ti nizak: Devojka odgovorila na prozivke srpskog mladića!

A photo posted by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer) on Dec 9, 2015 at 1:47am PST

3 saveta za dame sa oblinama

Kod odeće koju nosi, Lucija otkriva, najvažnije joj je da je kvalitetna, moderna i udobna.

"Uvek na sebi volim da imam neki komad za koji će drugi da kažu: "Vau, gde si to kupila?". Suknje su moja najveća ljubav, dok s pantalonama, kao verovatno i svaka punija žena, vodim bitku", rekla je Lucija i za dame s oblinama dala 3 saveta o oblačenju:

Odeća koja sužava: 10 saveta da momentalno izgledate mršavije!

A photo posted by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer) on Oct 29, 2015 at 3:56pm PDT

1.Stanite ispred ogledala i realno sagledajte svoje telo. Tako ćete najbolje shvatiti šta na telu želite da istaknete, a šta da prikrijete.

2.Nemojte da se ograničite na crnu odeću. Izaberite komade u boji koju volite i koja vam dobro stoji. Možda bi bilo dobro da izbegavate printove poput pruga i tačkica koji vizuelno proširuju, a i potrebno je da ih vešto iskombinujete da bi autfit izgledao dobro.

3.Istaknite dekolte, noge, ono što smatrate najboljim na svom telu. Cipele na visoku potpeticu su uvek dobar izbor jer izdužuju figuru.

Lucija je uzor mnogim devojkama i ženama s oblinama koje se osećaju dobro u svojim raskošnim telima. A da i krupnije lepotice mogu da se oblače super, stilom dokazuju sve ove Lucijine fotografije.

Rekli joj da je predebela: Svima u inat postala top model! (FOTO)

A photo posted by LUCIJA LUGOMER (@lusiluer) on Nov 20, 2015 at 12:34pm PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs