Ako ona nije dobar uzor, ne znamo ko jeste

Rekli joj da je predebela: Svima u inat postala top model! (FOTO)

Imala sam 15 godina kada su mi rekli da bi moji bokovi trebalo da budu 86, a bili su 91cm. Zaključili su da su preširoki. To me je užasno potreslo, bila sam uništena, počinje svoju priču Iskra
Lifestyle
03:34h Autor:
Rekli joj da je predebela: Svima u inat postala top model! (FOTO)
Foto: Instagram/iamiskra

U svetu modne industrije na ceni su (pre)mršavi modeli, ali u poslednje vreme sve više pažnje dobijaju i modeli koji su bliži stvarnim ženama. Jedan od najpopularnijih modela je američka lepotica Iskra Lorens koja je u svetu modelinga još od svoje 13. godine. Danas je zaštitno lice mnogih američkih brendova i pozira za kataloge reklamirajući odeću i donji veš.

Upoznajte Deniz Bido: Krupna manekenka kojoj je naklonjena čak i Ana Vintur! (FOTO)

A photo posted by iskra (@iamiskra) on Sep 30, 2015 at 11:47am PDT

Ipak, njen put nije bio jednostavan. Kako se razvijala, tako su se razvile i njene obline. U tinejdžerskim godinama modna agencija ju je odbila jer su joj "bokovi bili preširoki".

"Imala sam 15 godina kada su mi rekli da bi moji bokovi trebalo da budu 86, a bili su 91 cm. Zaključili su da su preširoki. To me je užasno potreslo, bila sam uništena", prisetila se Iskra u intervjuu za Business Insider.

Zbog nje ćete zavoleti svoje telo: Žena koja uživa u svojim manama! (FOTO)

A photo posted by iskra (@iamiskra) on Sep 24, 2015 at 8:59am PDT

Za "redovnu" modnu agenciju bila je prevelika, a zatim su je odbili i iz "plus size" agencije jer, pak, nije bila dovoljno krupna! Nakon toga je prihvatila ponudu agencije za tzv. "straight size" modele, ali je svaka njena fotografije pre objavljivanja bila retuširana do neprepoznatljivosti. Iskra s tim nije bila zadovoljna i zato je odlučila da to promeni i da pokaže kako stvarno izgleda.

Ogovarali je zbog izgleda u bikiniju: Odgovor majke petoro dece oduševio internet! (FOTO)

A photo posted by iskra (@iamiskra) on Sep 28, 2015 at 9:28am PDT

Danas želi da pošalje poruku da je važno voleti svoje telo kakvo god da je. Zdravo se hraniti i vežbati - Iskrin je prioritet. A s obzirom da je još kao devojčica redovno plivala, od malena je naučila o važnosti zdravog života. Ističe i da nije na dijeti, a ne odriče se ni hamburgera ni slatkog - jedina razlika je ta što u svemu uživa umereno.

Ima petoro dece i 48 godina: Ovako izgleda normalno žensko telo! (FOTO)

A photo posted by iskra (@iamiskra) on Aug 26, 2015 at 7:40am PDT

Danas jako dobro zarađuje svojim izgledom, zaštitno je lice popularnih američkih brendova, a ima i popularan video blog na kojem deli svoje najpopularnije recepte.

Iskra je izgleda sasvim normalna devojka koja uživa u svom životu, a ako to nije dobar uzor drugima - šta je?

A photo posted by iskra (@iamiskra) on Aug 21, 2015 at 10:08am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs