Vinule su ga u vrh popularnosti

Novak Đoković i njegove neobične navike: 12 stvari koje su ga izdvojile od drugih!

Prilikom svakog serviranja, Novak tapka lopticu barem desetak puta. Jednom prilikom je svojim tapkanjem toliko iznervirao protivnika da mu je ovaj okrenuo leđa dok je on tapkao
Lifestyle
21:18h Autor:
Novak Đoković i njegove neobične navike: 12 stvari koje su ga izdvojile od drugih!
Foto: Profimedia

Novak Đoković je najbolji teniser sveta i u odnosu na sve druge muškarce u sportu, Novak je najdominantniji. Isto tako, moglo bi se reći i da je najčudniji od svih.

Novak Đoković kod stomatologa: Evo zašto je zubarka ostala u šoku!

On je definitivno jedinstvena osoba. On jede travu na Vimbldonu, poslužuje slatkiše novinarima, i uz sve to, on je najbolji u sportu kojim se bavi!

Ovo su neke od njegovih navika koje ga čine najzanimljivijim teniserom na svetu.

1. On pije samo toplu vodu. Kaže da hladna voda onemogućava pravilan protok krvi u telu.

Dijana, stub porodice Đoković: Životni put požrtvovane majke! (FOTO)

2. Novak i njegova pudla Pjer su nerazdvojni. Za vreme turnira u Vimbldonu 2011. godine, Novak nije dobio dozvolu da dovede svog ljubimca, a kako neki izvori napominju, on svog ljubimca vodi gde god može, a kada ne može da ga povede sa sobom, Novak je veoma uznemiren.

3. Nakon svake svoje pobede na Vimbldonu, Novak je pojeo malo trave sa terena. Kaže da ima ukus znoja.

Jelena Đoković održala lekciju iz stila: Dama uvek nosi ove 2 stvari! (FOTO)

4. Novak priča sa sobom dok igra. Nedavno je za vreme Majami opena vikao i na dečaka koji sakuplja loptice, ali se ubrzo nakon incidenta izvinio dečaku.

Jelena Đoković: Životna priča dame koju cela Srbija voli!

5. Prilikom svakog serviranja, Novak tapka lopticu barem desetak puta. Jednom prilikom, 2008. godine, Novak je svojim tapkanjem toliko iznervirao protivnika da mu je ovaj okrenuo leđa dok je on tapkao.

6. Protivnici su ga više puta optužili da se za vreme mečeva koji mu loše idu, pretvara da je povređen. Slično se desilo i za vreme meča protiv Endija Mareja na Australijan openu ove godine.

7. On voli da "pecka" publiku, baš kao što je to učinio nakon pobede nad Endijem Rodikom 2008. godine u Njujorku.

Novak Đoković otkriva: Kako da dobijete posao iz snova! (VIDEO)

8. Novak je prestao da jede hranu koja sadrži gluten, mlečne proizvode i određene vrste paradajza i odmah nakon toga je postao najbolji igrač na svetu.

9. Novak ima običaj da imitira druge igrače, uključujući Rafaela Nadala, Serenu Vilijams i Mariju Šarapovu. Jednom prilikom je imitirao i svog trenera, Borisa Bekera.

Novak Đoković u suzama: Ostao sam bez reči! (VIDEO)

10. U pauzama krišom jede banane.

11. Voli ples u svim mogućim formama. Štaviše, on smatra da su mu neki plesni pokreti pomogli da pobedi Andreja Golubjeva na ovogodišnjem teniskom šampionatu u Dubaiju.

12. Novak je poznat i kao osoba koja tokom konferencije za štampu ima običaj da prekine priču kako bi novinarima podelio čokoladu. On to smatra svojom "malom tradicijom".

Noletov recept za uspeh: Njemu je pomoglo, probajte i vi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs