Neverovatna priča

Isus Hrist me je vratio iz mrtvih: Dečak (17) opisao nesvakidašnje iskustvo! (VIDEO)

Lekari hitne pomoći jedva su uspeli da ožive Zaka, nakon nekoliko dana se probudio iz kome, ali oni i dalje nemaju nikakvo naučno objašnjenje kako je njegovo srce ponovo zakucalo
Lifestyle
23:12h Autor:
Isus Hrist me je vratio iz mrtvih: Dečak (17) opisao nesvakidašnje iskustvo! (VIDEO)
Foto: You Tube Printscreen / GaGaHD

Zak Klements je sedamnaestogodišnji dečak iz Teksasa, koji od malena voli sport i u odličnoj je formi.

Ali, on se iznenada onesvestio dok je trčao na času fizičkog, a lekari kažu da njegovo srce nije kucalo, odnosno da je bio mrtav punih 20 minuta!

Lekari hitne pomoći jedva su uspeli da ožive Zaka, nakon nekoliko dana se probudio iz kome, ali oni i dalje nemaju nikakvo naučno objašnjenje kako je njegovo srce ponovo zakucalo i kako mozak nije oštećen tokom tog vremena. Ali, dečak tvdri da zna kako je preživeo - spasao ga je Isus Hrist!

Sveti Vasilije Ostroški - Isceljujuća moć sveca i sva čuda vezana za manastir!

You Tube printscreen / GaGaHD
You Tube printscreen / GaGaHD

"Dok nisam bio živ, video sam čoveka duge kose i guste brade. Stavio mi je ruku na rame i rekao da ne brinem, da će sve biti u redu. Nije mi trebalo mnogo da shvatim da je u pitanju Isus Hrist", ispričao je Zak za CBS DFW, a prenosi Dejli mejl.

Možda zbog sopstvene religije ili zbog toga što lekari nemaju objašnjenje za čudnovato Zakovo preživljavanje, ali dečakova porodica u potpunosti veruje u ovu priču:

Nakon 12 godina u komi - Probudio se i ispričao neverovatnu priču!

You Tube printscreen / GaGaHD
You Tube printscreen / GaGaHD

"Kada se probudio, ispričao nam je kakvo iskustvo je doživeo, ali ljudi nisu u stanju tako nešto da shvate", kaže Zakov otac Bili. Ni njegova supruga Tereza nema sumnje da je lično Isus spasao njeno dete:

"Drago mi je što mi je dopustio da dobijem svoje dete nazad", istakla je Zakova majka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs