Korisni saveti

Navike uspešnih žena koje treba da usvojite: Ulažu u svoj razvoj, priznaju kada pogreše

Uspešne žene znaju koliku moć imaju dobri maniri, a iako mogu da budu ljute, razočarane ili frustrirane, one su naučile da to ne pokazuju
Lifestyle
20:38h Autor:
Navike uspešnih žena koje treba da usvojite: Ulažu u svoj razvoj, priznaju kada pogreše
Foto: Shutterstock

Svi imamo različite definicije uspeha, u zavisnosti od životne faze u kojoj se nalazimo. Međutim, ako želite da budete uspešne, sledeće navike bi trebalo da budu zajedničke svim ženama.

1. Maniri

Uspešne žene znaju koliku moć imaju dobri maniri. Čak i kad su na samom vrhu, one se prema drugima odnose s poštovanjem, ljubaznošću i saosećajnošću.

OVDE pročitajte iznenađujuću formulu za uspeh - tajna je u četiri koraka!

2. Emocije

Uspešne žene znaju da kontrolišu svoje emocije, pa tačno znaju kada nešto treba da kažu, kada da prećute, kada da ostanu kul, odnosno kada da ne reaguju. To ne znači da su one bezosećajne i ravnodušne. One i dalje mogu da budu ljute, razočarane ili frustrirane, ali su naučile da to ne pokazuju.

3. Samopouzdanje

Bilo da je to način na koji razgovaraju, kako su obučene ili kako se uopšte drže, uspešne žene deluju sa sigurnošću, čak i onda kad nisu sigurne u svoje sposobnosti.

Kojih 12 stvari uspešni ljudi nikada neće uraditi saznajte OVDE.

4. Razvijanje

One su zadovoljne time gde su sada, ali i dalje traže nešto novo, veće, bolje. Nove izazove, veće mogućnosti. Zato ulažu u svoj razvoj, kako bi postale najbolje moguće verzije sebe.

5. Greške

I na kraju, uspešne žene preuzimaju odgovornost za svoje greške, jer znaju da, uprkos najboljim namerama, stvari ponekad ne ispadnu onako kako bi trebalo. U takvim situacijama, može da bude primamljivo svaliti krivicu na nekog drugog. Uspešne žene znaju da priznaju kada pogreše, ali znaju i kako da poprave situaciju.

OVDE pročitajte šta moćna žena Arijana Hafington savetuje sve koji žele da uspeju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs