Inspiracija svim ženama

Nekada su je vređali, sada joj se dive: Džesika otkriva kako je smršala 70 kilograma! (FOTO)

Najveća motivacija joj je ćerka zbog koje je iz korena promenila životne navike, a kilogrami su počeli da se tope uz minimalne napore
Lifestyle
09:42h Autor:
Nekada su je vređali, sada joj se dive: Džesika otkriva kako je smršala 70 kilograma! (FOTO)
Foto: Facebook / Jessica Welch

Još kada je bila devetogodišnja devojčica, amerikanka Džesika Velč počela je da se goji i od kada zna za sebe bila je punačka. Do desete godine, već je nosila konfekcijski broj za odrasle, a do tinejdžerskog doba imala je 95 kilograma.

"Pokušavala sam sa raznim dijetama, gubila sam od 5 do 10 kilograma, ali bi se sve dvostruko vratilo" - priča Džesika i dodaje da je srž problema bio u njenim navikama koje se tiču ishrane.

OVDE pročitajte u čemu je tajna 72-godišnje žene, koja ne stari, ne boluje ni od čega i ne pije lekove!

"Jela sam sve u velikim količinama, naročito kada me pogode emocije. Dok sam odrastala, vršnajci su me zadirkivali zbog težine, nisam mogla da se oblačim kao oni" - iskrena je Džesika Velč.

Kada joj je više bilo dosta svega, odlučila je da nešto mora imati pod kontrolom, a jedini izbor bio je hrana. Na svoj trideseti rođendan i sa kilažom od 148 kilograma, je konačno donela odluku.

Dijetu za dugovečnost pročitajte OVDE - idealna kombinacija namirnica čuva zdravlje i produžava život!

"Ne znam šta me je navelo da presečem, ali znala sam da ne mogu više da budem ovolika" - priča ona. Džesikina ćerka tada je imala 7 godina, a otac joj je preminuo nekoliko godina ranije, pa je majka bila sve što je devojčici ostalo.

"Želela sam da živim zbog nje, a sa 148 kg nikako ne bih mogla. Nisam krenula na neku striktnu dijetu, već sam prvo izbacila gazirana pića i posle nekog vremena primetila sam da sam izgubila skoro 12 kilograma" - kaže Džesika.

OVDE pročitajte 5 jakih razloga da se odreknete gaziranih pića!

Kada je primetila da izbacivanje štetnih proizvoda iz ishrane zaista pomaže u gubljenju kilograma, odlučila je i da izbaci brzu hranu, što je automatski smanjilo i broj kalorija koje je dnevno unosila, a onda je doživela vrlo prijatno iznenađenje - smršala je još 13 kilograma!

"Pošto nisam zacrtala cilj i broj kilograma koji želim da izgubim, bila sam presrećna kada sam shvatila da se 25 kilograma istopilo za nekoliko meseci, bez mnogo muke" - srećna je Džesika.

Koje 3 stvari treba da prestanete da radite ako zaista želite da smršate, saznajte OVDE - prvu pogotovo!

Pošto je videla kakve je rezultate dala promena navika u ishrani, Džesika je rešila da tako nastavi i da se još malo potrudi - prestala je da kupuje gotovu hranu i skoro sve obroke kuvala je kod kuće. Zapravo, ona je samo loše namirnice zamenila zdravim. Pošto ima dete, Džesika priznaje da ponekad oseti želju da pojede neki slatkiš, ali onda se seti koliko joj je trebalo da ih se odrekne.

Nakon 31. rođendana, kada je već izgubila ukupno 70 kilograma, Džesika je počela da ide u teretanu. Radi vežbe snage i vežbe za celo telo tri puta nedeljno, a ostalim danima trči.

OVDE pročitajte 20 pravila sa Harvarda uz koja vežbanje postaje stil života - promeniće vam život potpuno!

"Pre nego što sam počela da mršavim, nisam mogla da pešačim ni kilometar, osećala sam se kao da ću umreti. Ali, naterala sam sebe da šetam po malo svaki dan. Polako se to malo pretvorilo u trčanje stazom od 5 kilometara" - priča ponosna Džesika.

Koja tajna je pomogla pilates instruktorki da smrša 13 kilograma, otkrijte OVDE.

Još jedna stvar koja je Džesiku motivisala da istraje u svom cilju i održavanju zdravih životnih navika jeste poseta Diznilendu. Odvela je ćerku na najsrećnije mseto na svetu, ali tada je još uvek imala višak kilograma i nije mogla da se smesti u sedište na rolerkosteru.

"Ona je bila jako razočarana i tužna što se nije vozila na toj mašini, a ja sam joj tada obećala da više nikada neću dozvoliti da nešto ne možemo da uradimo zbog moje težine" - objašnjava ona.

Danas, Džesika ima 78 kilograma, presrećna je, zdrava, a njen moto je da vas niko ne može naterati da smršate, već morate shvatiti i biti spremni da to uradite za sebe.

OVDE pogledajte kako jedna devojka inspiriše milion ljudi na Fejsbuku da vežbaju - mišići, seksi haljinice i zategnuto telo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs