Svaka čast

Kad bi htela, imala bi šta da pokaže: Srpska glumica (59) ruši mitove o godinama! (FOTO)

Mirjana ima telo na kom mogu da joj pozavide i 20-godišnjakinje, pa ponosno može da se skine u kupaći kostim i pokaže svoje trbušnjake
Celebrities
08:56h Autor:
Kad bi htela, imala bi šta da pokaže: Srpska glumica (59) ruši mitove o godinama! (FOTO)
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Mirjana Karanović je jedna od najpoznatijih i najuspešnijih srpskih glumica, koja je uvek bila poznata po odličnoj glumi, ali i skromnosti i umerenosti u javnom eksponiranju.

Nju ne možete da vidite u središtu skandala i afera, ona ima druge prioritete - rediteljski posao koji obavlja sa velikim uspehom i zdrav život, koji uključuje i svakodnevne treninge.

Iako o tome ne priča javno i ne prikazuje svoje telo, prošlog leta Mirjana je zagolicala maštu javnosti kada je na Instagramu objavila fotografiju sa letovanja, na kojoj u kupaćem kostimu izgleda apsolutno fenomenalno!

Skinula se u bikini i sve ostavila bez teksta: Ivana Mihić (45) zategnuta i preplanula! (FOTO)

To je postigla isključivo kroz vežbanje tokom dve godine, a rezultati su se i te kako videli, i to odmah.

"Imala sam višak kilograma i nekako sam bila troma i onda sam samo htela da probam. I to pre dve godine. Četiri meseca sam mrzela svaki sekund koji sam provela tamo i onda je nekako tako došlo do te sreće", kaže glumica koja je počela da vežba isključivo zbog sebe, ane zbog partnera ili tuđih primedbi i komentara.

Efekat brazilske guze: Top vežba za čvrstu zadnjicu i zategnute butine! (VIDEO)

Mirjana sada ima telo na kom mogu da joj pozavide i dvadesetogodišnjakinje i ponosno može da se skine u kupaći kostim i pokaže svoje trbušnjake.

Ova žena (34) je rodila petoro dece: Zanosna mama otkriva kako da postignete sve u životu! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen / Emisije sa tv-a
Foto: Instagram printscreen / Emisije sa tv-a

I ona je samo ljudsko biće i ima svojih slabosti, pa ne može u potpunosti da se odrekne sladoleda, kolača i peciva, ali zna da je teretana jedini "lek" za ove "boljke".

"Najvažnije je da se dopadneš sebi. Ne vredi da te neko ubeđuje kako si super, ako ti u to ne veruješ", poručila je glumica.

Znamo je kao lepu Maribel iz serije Rubi: Danas ima troje dece i izgleda ovako! (FOTO)

Glumica je u januaru napunila 59. godina, a i dalje izgleda fenomenalno, čak ni njeno lice ne odaje koji je rođendan proslavila.

Zato učite od Mirjane koja je još jedna u nizu dama koje su srušile mit o izgledu u godinama i dokazala da kada nešto ne želite, ograničenja ne postoje.

Pre 40 godina je hipnotisala svet, danas izgleda ovako: Žena koja je zaustavila vreme! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs