I to su smislili

Striptiz lego klub: Igračka kakvu sigurno ne želite za svoju decu (FOTO)

Ovaj proizvod uključuje čitav noćni klub sa zebrastim nameštajem i šipkom za ples, kao i četiri figurice, među kojima su igračice u tangama
Lifestyle
02:14h Autor:
Striptiz lego klub: Igračka kakvu sigurno ne želite za svoju decu (FOTO)

Pored svih negativnih stvari koje su servirane u medijima i kojih ni mališani nisu pošteđeni, nije isključeno da će vam deca zatražiti i ovakvu igračku - lego striptiz klub.

Sigurno vam ne bi bilo prijatno da zateknete dete kako se igra u svojoj sobi sa ovakvim setom, i da vas priupita gde treba da stavi novčanice plesačici oko šipke i zašto je ona tako obučena.

OVDE pogledajte kako izgleda japanska lutka sa glavom u obliku penisa, koja nije seks igračka, već dečija!

Pomenuta plesačica je, inače, kao i u pravom striptiz klubu maltene gola, u tangama i mrežastim čarapama, dok se uvija oko šipke, a svuda oko nje na podu je novac.

Ovaj neoficijalni proizvod uključuje čitav klub sa zebrastim nameštajem i šipkom za ples, kao i četiri figurice, među kojima su dve igračice, didžej za pultom, kao i striper, "samo za ženske oči", koji, go do pojasa, izazovno gleda.

OVDE pogledajte kako je burleska zaludela Amerikance - skidanje na sceni koje nije samo striptiz.

Kao da to nije dovoljno, za ovaj set svako ko poželi da ga ima moraće da izdvoji "tričavih" 275 dolara.

Džo Trupia, vlasnik kompanije Citizen Brick koja proizvodi ovakve Lego igračke, kaže da su do sada prodali nekoliko stotina setova. Ova firma, inače, pravi svoje verzije popularnih igračaka od 2010. a prošle godine je napravila komplet inspirisan serijom "Breaking Bad", o profesoru hemije koji počinje da proizvodi metamfetamin kako bi finansijski obezbedio porodicu pre nego što umre.

U vagini nosila seks igračku 10 godina, lekari otkrili na snimku predmet od 13 centimetara.

"Fanatično radimo stvari koje Lego ne želi", izjavio je Trupia za Huffington Post. Poslednji set u nizu, striptiz klub, je mesto na kojem sanjari mogu da sanjaju, a plesači da plešu, navode na sajtu proizvođača.

Vibratori, igračke i osveživači za vazduh - Majli Sajrus pokušala da đubre pretvori u modu. OVDE pogledajte kako.

Sam Lego se do sada žustro ograđivao od proizvoda Citizen Brick-a, a još uvek se ne zna kako da će da reaguje na ovaj poslednji proizvod.

OVDE pogledajte najdeblju plesačicu oko šipke koja obožava svoje telo i ne brine šta će drugi da pomisle.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs