Srpkinja iz Jagodine imala trojku sa slavnim sportistom i promenila život iz korena: Posao kuvarice zamenila unosnijim

Srpkinja koja je imala trojku sa čuvenim sportistom, promenila je život iz korena.

Lifestyle
Srpkinja iz Jagodine imala trojku sa slavnim sportistom i promenila život iz korena: Posao kuvarice zamenila unosnijim
Foto: Printscreen Instagram

Lepotica iz Jagodine, Mihaela Jovanović našla se na udaru medijskih natpisa nakon što su isplivali detalji o njenom ljubavnom životu. Naime, Mihaela je uplovila u ljubavnu vezu sa slavnim sportistom Dejvidom Hejom, koji javno priznaje da praktikuje vezu sa dve žene.

Kako se nedavno se njegov ljubavni trougao raspao kada ga je pevačica Una Hil napustila, Hej je pronašao rešenje i svom ljubavnom trouglu pridružio Jovanovićevu. Kako prenosi "Dejli Mejl", ona je sa već poznatim parom provela odmor u kostariki, a o svojoj vezi sa sportistom govorila je i sama:

"Prošla sam kroz mnogo loših stvari u životu koje ne možete ni da zamislite, ali sada sam dostigla tačku u svom životu za koji mogu da kažem - najbolji život ikada!", rekla je.

Jovanovićeva je odrasla u Beču, ali njeni koreni su iz sela Duboke kod Jagodine, odakle joj potiče baka. Međutim, tokom rata u Jugoslaviji devedesetih godina roditelji su izbegli u Austriju. Mihaelu i njenu sestru je odgajala samohrana majka, a detinjstvo joj uopšte nije bilo lako.

Pohađala je školu za kuvara, ali napravila je prekretnicu 2015. godine, kada je pokrenula tverk fitnes radionicu u Beču. Kao instruktorka tverkovanja držala je časove i promovisala je svoj ples na društvenim mrežama, koji joj je doneo popularnost i sve veću zaradu.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/ davidhaye

Jedno vreme je radila i kao egzotična plesačica na žurkama na Majorci, do nedavno je zarađivala kao bloger za putovanja i fitnes, a trenutno radi kao dj. Ističe da je do sada obišla 55 zemalja, a njene avanture prati preko 30.000 ljudi na Instagramu. Stalno mesto prebivališta joj je na Karibima na ostrvu Sent Martin, mada dosta vremena provodi i u Dubaiju.

A kako izgleda kada se mlada i naivna Lia zaljubi u Pertua, pa "uleti" u neverovatan ljubavni trougao, gledajte u seriji "Veruj u ljubav" koja se prikazuje radnim danom od 15h i 20h samo na Kurir Televiziji.

Veruj u ljubav
foto: Promo

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs