Terao ženu golu i bosu na ulicu pa joj zabranio da priča: Sada su na meti optužbi za organizovanje orgija

Kanje Vest i Bjanka Censori, našli su se na meti optužbi za organizovanje orgija.

Celebrities
08:45h
Terao ženu golu i bosu na ulicu pa joj zabranio da priča: Sada su na meti optužbi za organizovanje orgija
Foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čini se da ne postoji kontroverzniji ljubavni par od Kanjea Vesta i Bjanke Censori, dok ne prestaju da pune novinske stupce skandaloznim ponašanjem. I taman kada su se stvari stišale, par se suočio sa novim skandalom, nakon što je Kanje Vest optužen od strane bivše asistentkinje, za seksualno zlostavljanje.

Lauren je u svojoj optužbi spomenula i Bjanku, ističući da je ona imala veliku ulogu u tome, jer je bila organizatorka orgija. Kanje je navodno koristio svoju suprugu za sudelovanje u orgijama koje je organizovao.

Ovo nije prvi put da njih dvoje šokiraju javnost, a od samog početka ljubavne veze, očajnički se trude da privuku pažnju skandaloznim ponašanjem.

Kanje Vest
foto: SPOT-GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest je dao instrukcije svojoj ženi Bjanki Censori da "nikada ne govori" - i izdao je niz pravila po kojima će živeti, uključujući određenu hranu koju može da jede i šta može da nosi.

"Kanje ima nekoliko pravila za Bjanku, koja uključuju to da nikad ne priča i da nosi ono što on želi da nosi, od nje takođe traži da jede određenu hranu i da vežba, iako on ne vežba. Ona više nema svoje misli i pokorava mu se zato što ju je uverio da su kao kraljevska porodica", rekao je ranije izvor za Daily Mail.

Kanje Vest, Bjanka Cenzori
foto: Filmsbyjosh / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Odbacila je sve i rekla je jednoj od bivših prijateljica da od**be kad su je pokušali pitati je li dobro. Govori kako su njeni prijatelji ljubomorni zbog njene slave", rekao je on.

Bjanka i Kanje venčali su se u decembru 2022. godine, nakon što se definitivno rastao od Kim Kardašijan. Par je od tada nerazdvojan, a veliku pažnju privukli su svojim neuobičajenim ponašanjem na ulici.

Kanje Vest, Bjanka Censori
foto: SPOT-LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nije tajna da je slavni reper potpuno izgubio kontrolu nad sobom od trenutka kad je saznao da ge Kim Kardašijan ostavlja. Čini se da je njegova mentalna bolest koja mu je dijagnostikovana još dok je bio sa starletom u braku znatno uznapredovala.

1 / 11 Foto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjankina porodica ne podržava ćerkin brak sa reperom, a nakon što su isplivali šokantni detalji o njihovom zetu, razloga za brigu će biti još više.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs