Prvu ženu ostavio zbog ljubavnice, a nju zbog 46 godina mlađeg dečka: Ne smeta mu ni to što može da mu bude deda

Poznati dizajner Kelvin Klakjn ostavio je ženu zbog 46 godina mlađeg muškarca sa kojim je godinama u vezi.

Celebrities
Prvu ženu ostavio zbog ljubavnice, a nju zbog 46 godina mlađeg dečka: Ne smeta mu ni to što može da mu bude deda
Foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svetski poznati dizajner Kelvin Klajn nedavno je viđen u društvu svog 46 godina mlađeg partnera Kevina Bejkera, sa kojim je u vezi već duže vreme. Njihova veza izazvala je veliki haos na početku. Uprkos tome što nisu ozvaničili vezu, njih dvojica se ne razdvajaju, a poznato je da je Klajn pre njega, takođe preferirao mlađe momke.

Kelvin Klajn
foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zanimljivo je da Klajn iza sebe ima dva braka sa ženama.

Njih dvojica su se prvi put zajedno pojavili 2016. kada su prošetali crvenim tepihom povodom gala svečanosti Američkog baletskog pozorišta, a tokom svih ovih godina svoju vezu drže dalje od znatiželjnih pogleda.

Kelvin Klajn
foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuveni dizajner Kelvin Klajn iza sebe ima buran ljubavni život, nakon dva neuspešna braka sa ženama, opredelio se za muškarce. Prvi put se venčao 1964. godine sa dizajnerkom Džejn Centre, sa kojom je dobio ćerku. Nakon 10 godina braka, par se razveo.

Dizajner je nakon razvoda oženio svoju asistentkinju, Keli Rektor, sa kojom se razveo 2006. godine. Tada je Kelvin spoznao da ga zapravo zanimaju muškarci, te je rešio da oproba kakav ljubavni život bi imao sa istim polom.

Prvu vezu sa muškarcem započeo je sa po*no zvezdom Nikom Gruberom, sa kojim je raskinuo 2012. godine. Par je bio 2 godine u skladnoj vezi. Inače, Nik je od njega mlađi 48 godina.

Dizajner je nakon raskida sa Nikom izjavio da nije gej.

Kelvin Klajn
foto: Profimedia

"Nisam gej, ali ne verujem u etiketiranje, verujem u ljubav", istakao je on, te dodao kako je Nik bio prvi muškarac u kojeg se zaljubio, ali da takođe može imati ženu i muškarca kojeg poželi.

Kelvin Klajn
foto: Profimedia

Procurela je i informacija da se Nik borio sa zavisnošću od droge, ali da mu je Kelvin plaćao troškove lečenja. Sa svojim 45 godina mlađim dečkom, Kevinom Bejkerom u javnosti se pojavio 2016. godine na modnoj reviji.

1 / 6 Foto: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kelvin nerado govori o svom ljubavnom životu, te detalji njegove veze sa mladim Kevinom nisu toliko poznati. Međutim, trude se da svaki trenutak provedu zajedno, dok su paparaci uspeli da zabeleže njihove zajedničke trenutke.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs