Promo

Najbolja žurka na Balkanu samo što nije počela: Nezaboravno iskustvo na dohvat ruke

Novi Sad će 24. put zaredom dobiti mogućnost da zablista u punom sjaju. Exit festival samo što nije počeo, a putnici namernici iz celog sveta upravo su krenuli s jednim ciljem - da dođu u srpsku Atinu radi nezaboravnog iskustva.

Lifestyle
12:53h Autor:
Najbolja žurka na Balkanu samo što nije počela: Nezaboravno iskustvo na dohvat ruke
Foto: Shutterstock

U svetu nas “bije glas” da je upravo kod nas na Balkanu najbolji provod, a na Exitu je da očekivanja mnogih ispune.

Sloboda je reča koja najbolje opisuje najbolju žurku na Balkanu i to svi znaju. Pod zvezdanim nebom Petrovaradinske tvrđave možete biti slobodni da živite punim plućima, dopuštajući da vas vibracije dobre muzike odnesu tamo gde ste oduvek želeli da budete - na festival vrhunske zabave.

Žurka
foto: Shutterstock

Ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi će biti pravi spektakl kakav nije viđen skoro. Zahvaljujući Iqosu koji je na ovom free smoke festivalu prisutan od 2017. godine, punoletni ljubitelji dobrog provoda moći će da zadovolje sva svoja čula.

Kada se vratite kući sa ove žurke imaćete priču koju ćete jednog dana sa uzbuđenjem pričati svojim unucima.

Leto na Petrovaradinskoj tvrđavi ove godine će mirisati na marakuju i mentu, dok ćete taj neverovatni ukus moći da probate u besplatnim koktelima i sladoledima.

Koktel, Cigarete
foto: Promo

Čulo sluha zadovoljiće vam neki od izvođača na IQOS TogetherX House stage-u. Tamo ćete čuti Antdot, Fabrizio Marra, Alex Wann, Sasson, Apache, Mount Rouge, Sparrow & Barbossa, Djeff i Kitty Armor.

Čulo vida biće fascinirano posebnim iteraktivnim ekranom na kojem ćete moći ostaviti svoj otisak ruke s jednom idejom - da svetu pošeljete poruku “tu smo i zajedno smo.”

Kao rezultat ostavljanja otisaka ruku, posetioci će videti dinamičan, vizuelni pejzaž formiran zajedničkim snagama koji nas podseća da smo svi deo nečeg većeg.

Koktel, Cigarete
foto: Promo

Punoletni Iqos korisnici će imati mogućnost da se prijave na globalni IQOS TogetherX Event, koji se dešava ove godine u oktobru u Tokiu. Čak 11 Iqos korisnika iz Srbije će imati priliku da odu na prestižni događaj u Tokio gde Iqos slavi 10 godina.

Upravo na Exitu ćete dobiti mogućnost da se kvalifikujete za ovo jedinstveno putovanje. Potrebno je da se prijavite za učešće na Cube Sensory Oasis aktivaciji (koja se nalazi na Cross zoni) ili TogetherX mehanici na IQOS TogetherX House stage-u.

Neka ovaj Exit bude najbolji do sada.

IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs