"SVE ŠTO SAM IMAO DAO SAM NJOJ I NJENOJ DECI, A ONA ME PREVARILA S BOSANCEM": Siniša zatekao ženu NA DELU pa usledio ŠOK

Iskustvo čoveka kojeg je žena prevarila sa Bosancem veoma je emotivno.

Lifestyle
10:54h Autor:
"SVE ŠTO SAM IMAO DAO SAM NJOJ I NJENOJ DECI, A ONA ME PREVARILA S BOSANCEM": Siniša zatekao ženu NA DELU pa usledio ŠOK
Foto: Printscreen Youtube/ AUSLENDERI

Siniša Vuković bio je poljoprivrednik u Baranji gde je imao svoju farmu sa 100 krava. Pre nego što je sve rasprodao i otišao u Nemčku, imao je svinje ovce, kokoši i svu potrebnu mehanizaciju. U Nemačkoj je izgradio život od nule - oženio se ženom koja iz prethodnih brakova ima sina i ćerku. Međutim, sudbina se žestoko poigrala sa njegovim ljubavnim životom.

Naime, kako kaže, sve što je imao dao je toj ženi i njenoj deci, a ona mu je "zabila" nož u leđa.

- Imao sam ženu, doveo sam je ovde, ona je bila Slavonka, imala je 20 godina. Imala je sina i ćerku iz prethodnih brakova, koji su bili loši. Misleći da će naša veza uspeti, doveo sam je ovde. Upoznali smo se preko Fejsbuka, gde smo se dopisivali. Za godišnji odmor sam otišao tamo i pitao je želi li se udati, a ona je pristala. Potom sam je doveo u Nemačku, gde je bila 6 meseci. Što se tiče njene dece, ja sam ih zavoleo, ptičijeg mleka su kod mene imali. - ispričao je Siniša i dodao:

Siniša Vuković
foto: Printscreen Youtube/ AUSLENDERI

-Internet je učinio svoje. Ona je preko interneta upoznala drugoga i takve stvari nisam hteo trpeti. Vikendom se nalazila sa drugim, dok je mene muljala i lagala da ide da se nađe sa sestričinom i bratićima, a ona je išla s drugim. Pratio sam je, nalazila se sa drugim. Što je najgore, on je isto bauštelac, on je iz Bosne.

Siniša je istakao da preko prevare ne bi mogao da pređe, dok ga je žena molila da se pomire.

- Bio sam spreman svakome da pomognem, miran sam i povučen. Međutim, kad sam to video, nisam mogao trpeti. Nakon svega, kad sam joj rekao "ne", molila me da se vratim i da se pomirimo. Međutim, ja nisam takva osoba, svako sebi i to je to! Ubrzo se vratila nazad za Hrvatsku.

U Nemačkoj je u početku radio u preradi mesa, gde je lepio deklaracije. Na tom poslu naučio je nemački jezik, a osim toga i tamošnji princip rada, koji nije jednostavan.

Siniša se, veli, jednom opekao sa ženom i sada je oprezan.

- Jednom sam se zeznuo i više ne, internet kvari ljude.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs