"BABA JE BILA BOŽE SAČUVAJ, ALI MORAO SAM I S NJOM: Uhvatila me, pa mi se sve ZGADILO!" ŠOK ispovest gastarbajtera Vlade

Ispovest Bosanca koji je morao da spava s babom zbog papira je urnebesna.

Lifestyle
10:09h Autor:
"BABA JE BILA BOŽE SAČUVAJ, ALI MORAO SAM I S NJOM: Uhvatila me, pa mi se sve ZGADILO!" ŠOK ispovest gastarbajtera Vlade
Foto: Printscreen Youtube/ AUSLENDERI

Vlada Ivanović ima 53 godine i neverovatno životno iskustvo. Godine 1993. iz Bosne je otišao u Nemačku, u kojoj je proveo preko dve decenije. Kaže, ženio se 4 puta, a sa svakom ženom ima po dvoje dece, osim sa Švabicom, sa kojim se venčao isključivo zbog papira. Međutim, brak sa Nemicom skupo ga je koštao, morao je da plati preko 40 hiljada maraka.

Danas, radi posao koji voli, ali nikad ne može zaboraviti kroz šta je sve prošao kako bi postao nemački državljanin.

Vlada Ivanović
foto: Printscreen Youtube/ AUSLENDERI

- Morao sam biti 5 godina u braku sa Nemicom, sa kojom me spojila njena koleginica koja je imala 60 godina. Vozio sam je u taksiju i ona nas je sastavila... Međutim, posle su nastali problemi. Gospođa od 60 godina radila je u staračkom domu i počela je da me ucenjuje, za seksualni kontakt s njom. Rekla mi je ako nemam s njom odnose, raskinuće mi kontakt sa Švabicom. Ja sa, s njom morao da imam seks. - ispričao je Vlada.

"To su problemi, sačuvaj Bože!"

- Jesam, morao sam i sa babom! Došao sam da joj se zahvalim kao čovek, kupio sam flašu pića, nisam znao ni da pije. Ona je sve to popila za sat vremena i napila se. Kad sam pošao kući, ona je mene uhvatila za ruku i uvukla me u spavaću sobu. Ja sam joj rekao da ne mogu to s njom raditi, rekla mi je "Moraš! Ako nećeš, raskinuću ti kontakt sa njom" Morao sam, da mi je raskinula kontakt sa Švabicom, morao bi izaći iz Nemačke. - opisuje svoje neverovatno iskustvo Vlada i dodaje:

Vlada Ivanović
foto: Printscreen Youtube/ AUSLENDERI

- Ta baba nije imala 10 godina seks. I, baba je, Bože sačuvaj - tu mi se zgadilo sve, al' sam morao. Takav ti je moj život i borba.

Švabica je, kaže, htela da bude ceo život sa njim - vezala se za njega. Međutim, Valde nije hteo ni da čuje.

- Nije znala ni juhe skuvati. Rekao sam joj "Nema od tebe žene, kakva tvoja večera". To su problemi.

Sada radi kao vozač kamiona, voli žene i muziku i u Nemačkoj sada već, eto, živi već 30 godina - od 1993

- Tek sad život počinje... - kaže Vlade koji smatra da je dobar vozač, zna i sa šleperom i sa prikolicama, ali ima svoje principe. Neće više, kaže, da radi u firmama koje ne plaćaju i koje ne cene vozače.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs