KAD SE JEDNA OPERIŠE DRUGU BOLI, TOLIKO LIČE DA IH I PARTNERI MEŠAJU: KAKO su Ana i Iva povezane dokazao je ŠOK DOGAĐAJ

Ana i Iva su identične bliznakinje koje žive u Pančevu, a njihova priča pokazuje kako su povezane na, gotovo nestvaran, način.

Lifestyle
16:48h Autor:
KAD SE JEDNA OPERIŠE DRUGU BOLI, TOLIKO LIČE DA IH I PARTNERI MEŠAJU: KAKO su Ana i Iva povezane dokazao je ŠOK DOGAĐAJ
Kako izgleda život identičnih bliznakinja u Beogradu?, Foto: Printscreen Instagrem / anaivanovv

Iva i Ana Ivanov su sestre bliznakinje iz Pančeva, imaju 21 jednu godinu i preslikane su! Gotovo je nemoguće razlikovati jednu od druge, ali ono što je neosporno, obe su prelepe mlade dame!

- Rodbina nas ne razliku je, treba ima vremena, dok su drugari uz škole znali tačno odmah sa kojom od nas pričaju, dosta smo vremena provodili zajedno. Međutim, kolegama sa fakulteta je bilo malo teže - pričaju ove predivne bliznakinje.

Kako su identične, neretko se susreću sa zanimljivim situacijama.

- Jednom prilikom bila sam u gradu i Anin momak se zatrčao ka meni. Srećom, na vreme sam videla šta je u pitanju i uspela sam da odreagujem - kaže Iva.

Obe su na istom fakultetu, ali na različitim smerovima, Iva je buduća učiteljica, a Iva vaspitačica.

- Dok studiramo, i zajedno radimo u kafiću. Na poslu nas niko ne razlikuje, osim zaposlenih, te više i ne ispravljamo ljude, ako pogreše. A mnogi i ne znaju da nas je dve.

I u školi su imale "poseban" tretman.

- Pored našeg imena su uvek stavljali neke znakove. A kada bismo odgovarale, obe smo morale da budemo tu, kako bi profesori bili siguruni da se nismo zamenile, zato što nisu mogle da nas razlikuju - kaže Ana za "Ženu".

Obe ističu da je veoma posebno imati sestru bliznakinju.

- Sve vam se dešava u isto vreme. Garderoba nam je sva zajednička. Kada smo duže razdvojene, mnogo nedostajemo jedna drugoj - nadovezuje se Iva.

Koliko su povezane govori i situacije iz detinjstva, kada je Ana otišla na operaciju.

- Mene je čuvala tetka, dok su roditelji bili sa Anom u bolnici. U momentu kad su joj javili da je uspavljuju i ja sam baš tada spavala u sobi, nije mogla da me probudi. A kada je krenula da dolazi sebi iz anestezije, tad sam i ja ustala - objašnjava Iva.

Takođe, i bole ih identična mesta.

- Na primer, kažem joj da me bole leđa, i ona mi pokaže da je baš na istom mestu boli - čudi se Iva.

Međutim, privlače ih poptuno razičiti tipovi muškarac.

- Ja tražim apsolutnu pažnju, da mi neko bude 24 sata dostupan i uzvraćam isto tako, naravno. Dok se Ana posvećuje 100 odsto, a taj neko ne, i ona često živi u iluziji, idealizuje osobu, daje hiljadu šansi - govori Ana.

Sa druge strane, Iva obožava kupovinu i isprobavanje garderobe, dok njena sestra baš i ne.

- Voli lepe stvari i svašta da nosi, ali ne voli da kupuje i ide po radnjama, da se deranžira. Zato upalim video poziv, porbam i pokazujem joj, pošto nosimo iste veličine. I ako joj se svidi kako mi stoji, ja joj kupim.

Ana je povučenija i može svašta da istrpi, dok je Iva impulsivna, nema dlake na jeziju i odmah svakom govori sve u lice. Ali, obe dele mišljenje da je super što su karakterno različite, jer se tako dopunjuju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs