Obratite pažnju

Nije naodmet da znate: 7 najvažnijih principa za privlačenje novca u dom!

Novac nam je svima potreban za kvalitetniji život, mada vrlo često ne umemo da ga cenimo i odbijamo ga negativnom energijom
Lifestyle
19:34h Autor:
Nije naodmet da znate: 7 najvažnijih principa za privlačenje novca u dom!
Foto: Shutterstock

U vreme materijalne krize sve je više ljudi koji prema novcu imaju kontroverzan ili negativan stav. Istovremeno ga žele i smatraju ga neophodnim, ali s druge strane smatraju da novac kvari ljude, piše Lisa.rs.

U osnovi ovog uverenja veoma se često krije i razlog što mnogi nemaju onoliko novca koliko im je potrebno.

U nastavku sledi nekoliko važnih principa iz knjige "Energija novca - Reiki izobilja" koju je napisala Margarita Milenković, poznati reiki master učitelj. Ukoliko ih sledite, doneće vam sigurno više novca u dom...

OVDE saznajte kojih životnih istina svako treba da bude svestan.

1. Princip želje

Važno je da znate za šta vam je novac potreban. Potrebno je da odredite koliko novca vam je potrebno na mesečnom ili godišnjem nivou, i u vezi s tim poželjno je da jasno zamislite kako bi izgledao vaš život u izobilju.

Numerologija kućnog broja - slučajnosti ne postoje! Više o tome saznajte OVDE.

2. Princip ciljaPotrebno je da odredite svoje materijalne ciljeve čije je postizanje uslovljeno novcem. Istovremeno je potrebno da budete svesni i svojih dubljih ciljeva koji se tiču sopstvenog postojanja i smisla života. Ne smete da dozvolite da vam materijalni ciljevi budu prvenstveni, već je važno da svoje ciljeve birate u skladu sa potrebama svoje duše, a ne ega.

3. Princip odluke

Budite odlučni u svojoj nameri da osetite život u bogatstvu, jer je to najznačajniji korak koji mora da napravi svako ko želi da stupi na stazu materijalnog blagostanja.

Kako da bude najbolja verzija sebe, saznajte OVDE.

4. Princip misliJedan od osnovnih principa je da u svoj život privlačite ono o čemu najviše razmišljate. Ako imate strah od siromaštva, to znači da kod vas dominiraju misli o tome kako nećete imati novca, pa će vam se upravo to i desiti. S druge strane, ako verujete da ćete imati onoliko novca koliko vam je potrebno da zadovoljite sve svoje potrebe koje novac može da podmiri, onda ćete ga sigurno i privući u svoj život.

5. Princip osećanja

Isto kao što privlačite ono što mislite, tako privlačite i ono što osećate. Ako u vama dominiraju pozitivne emocije, dobre vibracije i osećaj radosti i sreće, nema sumnje da ćete u svoj život privlačiti sve ono što vam je potrebno.

OVDE saznajte šta horoskop poručuje kakvi ste sa novcem.

6.Princip unapređenja sopstvenih sposobnostiKoliko god da je bitno šta mislite i osećate, nećete mnogo postići ako izostaje poslednji korak - akcija. Zato je važno da ulažete u sebe i razvoj sopstvenih veština, talenata i potencijala, kao i da budete dovoljno kreativni da pronađete nove načine za zaradu.

7. Princip zahvalnosti

Zahvalnost je jedan od univerzalnih principa kojim privlačimo još više dobrog u svoj život. Uvek budite zahvalni za sve što imate, ali i za ono što nemate, jer je i to u skladu sa onim što vi jeste. Baš zato umesto da se žalite na to što nemate dovoljno novca, podsetite se da ga ipak imate u određenoj meri i budite za to zahvalni. Posmatrajte kako će se vaša finansijska situacija popravljati od trenutka kada se umesto na ono što nemate, fokusirate na ono što imate.

OVDE saznajte najkraći savet jednog milijardera za sve koji žele da uspeju u životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs