Pokušajte

Za kuću punu para, poštujte ovih 10 pravila: Ne pozajmljujte komšijama hleb i so!

Da biste imali dovoljno novca, morate da znate neka pravila, kao što su kada i kome pozajmiti novac i šta to privlači izobilje
Enterijer
23:38h Autor:
Foto: Shutterstock

Način na koji se ophodite prema novčanicama, pa čak i položaj metle u kući, kažu naši stari, može uticati na finansijsku situaciju u domu..

 

1. Kada pozajmiti pare i tražiti povišicu

 

Povišicu treba da tražite u sredu tokom dana. Ne pozajmljujte novac prijateljima i poznanicima u utorak. Kako kažu verovanja, ujutru treba davati i uzimati zajam, zato što bilo kakve operacije s parama koje obavljate uveče ili noći vode u propast. Trudite se da nikada ne tražite zajam, a da češće dajete novac onome ko ga od vas traži jer ćete tako da ga programirate da vam vrati na drugi način.

 

2. Plata treba da prenoći

 

Da bi novac koji ste zaradili voleo vašu kuću, onog dana kada dobijete platu nemojte da potrošite nijedan dinar. Cela suma trebalo bi, po verovanju, da prenoći u vašem domu.

 

Napravite svoj Ček Izobilja: Feng šui trik za privlačenje novca koji zaista pali!

 

3. Šta se ne pozajmljuje komšijama

 

Ne valja pozajmljivati komšinici hleb ili so jer novčana sigurnost može da napusti vaš dom i da ode u komšijsku porodicu.

 

4. Kućna pravila za pun budžet

 

Novca neće biti ako zviždite u sobi i mrvice sa stola čistite rukom.

 

5. Kada džepovi donose novac

 

Džepove odeće koja visi u ormanu napunite sitnim papirnim novcem. Pare ne vole iscepane džepove ili otpalu dugmad.

 

6. Staro verovanje o metlama

 

Da bi u kući bilo para, metlu treba da postavite drškom nadole.

 

7. Napravite trougao od 10 dinara

 

U najmanjoj pregradi novčanika čuvajte novčanicu od 10 dinara savijenu u trougao. Takođe, u novčaniku treba da postoji i srećna moneta – prvi zarađen novac ili onaj dobijen od dobrog čoveka. Tu novčanicu ne valja potrošiti – ona je talisman finansijske sigurnosti. U suprotnom, pare mogu da se naljute i da ne dolaze do vaše ruke.

 

Privucite novac u noći punog meseca: Izađite napolje i izgovorite ovu mantru!

 

8. Čuvajte kovanice

 

Nikada ne držite novčanik prazan, neka u njemu bude makar pokoji novčić. Sav novac mora da bude glavom stranom okrenut prema gazdi.

 

9. Ne kradite tuđu sreću

 

Dobijene pare na kocki, zarađene nepošteno, nađene ili pocepane, ne donose sreću i zato ne treba da se zadržavaju u vašem novčaniku. Podelite ih sirotinji ili ih brzo potrošite.

 

10. Čuvajte krupnu novčanicu

 

U kući ili u stanu treba godinu dana čuvati krupnu novčanicu, koja će se napuniti vašom energijom i početi da privlači novac.

 

Privucite sreću i bogatstvo ovim magičnim kamenom: Izobilje će samo doći!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...