OVAKO IZGLEDAJU PENTHAUSI NOVAKA ĐOKOVIĆA U NJUJORKU I MAJAMIJU: Moderno, otmeno i luksuzno, naš teniser baš ima ukusa

Pogled je neverovatan a detalji su prosto fascinantni, cene su vrtoglavo visoke ali su lokacije fantastične.

Lifestyle
Autor:
OVAKO IZGLEDAJU PENTHAUSI NOVAKA ĐOKOVIĆA U NJUJORKU I MAJAMIJU: Moderno, otmeno i luksuzno, naš teniser baš ima ukusa
Luksuzni stanovi Novaka Đokovića., Foto: Realtor via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Naš najbolji teniser svih vremena Novak Đoković već godinama sa porodicom živi u Monaku, međutim poznato je da on poseduje nekoliko nekretnina širom sveta među kojima je, kako mediji prenose i penthaus u Njujorku i Majamiju.

Nole, navodno poseduje dva stana u jednoj zgradi na Menhetnu koje je, prema nezvaničnim izvorima, kupio 2017. godine.

Kako se navodi Noleta je ova investicija koštala deset miliona dolara, a slike stana je preneo poznati magazin Town and Country.

Penthaus Novaka i Jelene Đoković u Njujorku pruža zaista nestvaran pogled na ovaj ekskluzivni deo grada, te ne čudi što je vrednost nekretnine vrtoglavo visoka.

U pitanju su dve odvojene stambene jedinice od 185 kvadrata, a stanovi sa velikim prozorima koji gledaju na horizont Menhetna sadrže balkon, bazen sa morskom vodom, fitnes centar i saunu koje ga čine idealnim za opuštanje.

Kako su američki mediji pisali, zgrada u kojoj Nole ima apartmane urađena je po projektu arhitekte Renca Pijana. Zgrada je tada bila u početnoj fazi izgradnje, a Đoković se nalazio među prvim kupcima.

Izvođač radova firma „565 Broome Soho“ je pre toga sa srpskim teniserom bila u obligacionom odnosu i kod prodaje apartmana u Majamiju.

1 / 9 Foto: Realtor via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

"Volim dizajn te dve zgrade i njihova lokacija je fantastična. I Njujork i Majami su na mojoj putnoj listi svake godine, pa će biti uzbudljivo da stalno imam gde da se vratim" naveo je tada srpski teniser.

Inače, tokom pandemije koronavirusa, Đokovići su dosta vremena provodili u svojoj vili u Marbelji, a penthaus Novaka i Jelene Đoković u Njujorku bio je gotovo tri godine prazan jer nisu mogli da posete ovu zemlju zbog nevakcinisanog statusa.

Novak, pored Njujorka, ima nekretnine i u Monte Karlu, Beogradu, Majamiju, Tivtu, kao i vilu na obali Pavlovačkog jezera, prenosi Zadovoljna.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs