SMRŠALA JE NEVEROVATNIH 152 KG, A SADA JOŠ VIŠE MRZI SVOJE TELO: "Ne mogu da podnesem da se pogledam u ogledalo"

Ana je uspela da smrša 152 kilograma, a u nastavku teksta pogledajte kako izgleda njena transformacija.

Lifestyle
20:38h
SMRŠALA JE NEVEROVATNIH 152 KG, A SADA JOŠ VIŠE MRZI SVOJE TELO: "Ne mogu da podnesem da se pogledam u ogledalo"
Kako izgleda žena koja je smršala 152 kilograma?, Foto: Printscreen/youtube

Nedavno smo pisali o Terezi Parent koja je smršala skoro 200 kilograma, nakon čega joj je koža visila bukvalno do kolena.

Sada vam donosimo priču o ženi koja se gorko pokajala nakon što je skinula ogroman broj kilograma. Majka iz Nju Džersija, koja je odlučila da smrša zarad svoje dece, mrzela je svoj izgled nakon što je smršala 152 kilograma. Kako kaže, nije mogla da se pogleda u ogledalo.

Ana je imala problema sa viškom kilograma
Ana je imala problema sa viškom kilograma foto: Printscreen/youtube

- Smršala sam 152 kilograma da bi moja deca bila ponosna, ali mrzim kako mi telo sada izgleda, još uvek ne mogu da podnesem da se pogledam u ogledalo - kaže dvadesetosmogodišnja Ana.

Ani je nakon mršavljena ostao višak kože
Ani je nakon mršavljena ostao višak kože foto: Printscreen/youtube

- Ana se bori sa kilažom od svoje četvrte godine. Probali smo sve, išli kod raznih doktora, ali je ona postajala sve veća i veća. Bilo je to frustrirajuće za sve nas - rekla je njena majka za The Sun. Nakon što je dostigla najveći broj kilograma koji je ikada imala, bila je u veoma lošem stanju i psihički i fizički, pa je odlučila da skine višak kilograma, piše Najžena.rs.

- Gubitak težine je u početku bio veoma spor, ali hodanje je pomoglo da se ubrza, rekla je Ana. Kada je konačno dostigla željenu težinu, nije bila srećna koliko je očekivala jer je ostala sa ogromnom količinom viška kože.

Ana je tvrdila da mrzi svoje telo
Ana je tvrdila da mrzi svoje telo foto: Printscreen/youtube

- Osećam se odvratno i mrzim svoje telo. Svi mogu da vide kako mi se trese koža na rukama i nogama. Koža na stomaku visi na nekoliko mesta, rekla je ona nakon što je smršala.

Ana je toliko mrzela svoje telo da je njeno psihičko stanje bilo jednako loše kao kada je imala 152 kilograma više. Kada je imala operaciju uklanjanja viška kože, konačno je dobila telo kakvo je oduvek želela i pravi rezultati njenog gubitka težine su konačno bili vidljivi.

- Totalno sam zapanjena kako mi sada izgleda telo, tvrdi Ana, a njena mama je srećna što sada može da izađe i zabavi se sa ćerkom koja se više ne stidi da nosi kupaći kostim.

Ana je danas konačno zadovoljna svojim izgledom
Ana je danas konačno zadovoljna svojim izgledom foto: Printscreen/youtube
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs