prava bomba

DOKTORKA MAJA JE VLASNICA NAJZGODNIJEG TELA U SRBIJI: Na plaži je živa vatra, a dok leči bolesne je NE BISTE PREPOZNALI

Maja Pavlović važi za najizazovniju doktorku u Srbiji, a kada vidite njeno telo - ostaćete bez daha!

Lifestyle
15:59h Autor:
DOKTORKA MAJA JE VLASNICA NAJZGODNIJEG TELA U SRBIJI: Na plaži je živa vatra, a dok leči bolesne je NE BISTE PREPOZNALI
Ko je najizazovnija doktorka u Srbiji?, Foto: Printscreen Instagram / majapavlovicifbb

Maja Pavlović iz Čačka je Srpkinja o kojoj je pisao ceo svet! Ova mlada dama je po profesiji doktorka, a svojim pacijentima je izuzetno posvećena. Međutim, svako se iznenadi kada čuje da je i zvezda na takmičenjima u bikini fitnesu, te da je u njene ruke otišla i titula najzgodnije.

Naime, ova prelepa lekarka je svojevremo proglašena za Mis fitnes bikini, a svojim izgledom je očarala region. Osvajala je mnoge nagrade, između ostalog, i za najlepše noge na takmičenju „Women’s Bikini Fitness Contest“ u Španiji.

Zanimljivo je da je paralelno bila aktivna i u politici, kao i da su o njoj pisali mnogi strani mediji poput britanskog "Dejli Mejlija".

Kada obuče kupaći kostim, nastupa senzacionalna Majina tranformacija - svaki mišić je besprekorno izvajan, a posebno pripadnici jačeg pola pišu mnogobrojne komplimente na račun njenih neodoljivih oblina ispod objava na Instagramu.

Jednom prilikom je istakla da se nada da će postići velike uspehe u medicini, a osvrnula se i na to kako reaguju ljudi na njen zanosan izgled.

- Reaguju pozitivno. Devojkama se dopada kako izgledam i često me pitaju za savet kako da dođu do ovakve figure, a muškarci… pa oni reaguju veoma pozitivno i dopada im se moj izgled - rekla je Maja.

I naglasila je da je za zgodnu figuru važno da imamo fizičke aktivnosti tokom cele godine.

- Za vitko, lepo, zategnuto telo potrebno je vezbati tokom cele godine.Uz sve to. pridrzavati se zdrave i izbalansirane ishrane. Tada razultat nece izostati - zaključila je doktorka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs