pRAVA DAMA

SA 16 GODINA JE IZGLEDALA OVAKO, SAD VAŽI ZA NAJFATALNIJU DOKTORKU U VEGASU: "Na sebi ništa nisam radila, PRIRODNA SAM!"

Medina Kalver se neverovatno promenila za skoro dve decenije!

Lifestyle
19:50h Autor:
SA 16 GODINA JE IZGLEDALA OVAKO, SAD VAŽI ZA NAJFATALNIJU DOKTORKU U VEGASU: "Na sebi ništa nisam radila, PRIRODNA SAM!"
Kako izgleda najlepša doktorka iz Las Vegasa?, Foto: Printscreen Instagram / drculver

Doktorka porodične medicine Medina Kalver (33) iz Las Vegsa objavila je sliku iz tinejdžerskih dana i sve ostavila bez komentara. Naime, ova dama koju krasi neverovatna lepota je nekada izgledala potpuno drugačije!

Njen izgled se toliko promenio, te brojni pratioci, a ime ih preko 100 hiljada na Instagramu, ne mogu da poveruju da se radi o istoj osobi. Međutim, doktorka je istakla da apsolutno ništa na sebi nije menjala, niti je radila neke estetske korekcije, već da je to bio prirodni proces odrastanja.

- Ponekad možete zakasniti na žurku, a da život ispadne prilično neverovatan - metaforički je napisala pored ovih fotografija koje su ubrzo postale viralne.

Medina se trudi da vodi zdrav način života, te pazi kako se hrani, ali i redovno trenira. Zato je njeno telo kao izvajano, pa šta god da obuče, fenomenalno joj stoji. Ova lepa lekarka ima i divan stil u kome preovladava sportska elegancija.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / drculver

Inače je veoma popularna na društvenim mrežama, gde deli i brojne savete o balansiranoj ishrani i psiho-fizičkom zdravlju žena, kao i o nekim životnim stavovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs