NAJZGODNIJA APOTEKARKA ZAPALILA SRBIJU NOVIM VIDEOM: U prvom planu je duboki dekolte, a tek da vidite zavodljivi ples

Zanosna Ana Milanović postala je zvezda društvene mreže TikTok, a kada vidite njen novi video biće vam jasno zašto.

Zanimljivosti
12:04h Autor:
NAJZGODNIJA APOTEKARKA ZAPALILA SRBIJU NOVIM VIDEOM: U prvom planu je duboki dekolte, a tek da vidite zavodljivi ples
Najzgodnija apotekarka zapalila Srbiju novim videom, Foto: Printscreen/tiktok

Već smo pisali o medicinskoj sesti iz Čačka koja ima najčudinije ime na svetu, a ovo je priča o najpopularnijoj apotekarki i medicinskoj sestri iz Kargujevca.

Atraktivna i zgodna apotekarka i medicinska sestra iz Kragujevca, Ana Milanović, osvojila je srpsku javnost svojim objavama na društvenoj mreži Tik Tok na kojima zanosno peva i igra u duboko dekoltiranoj medicinskoj uniformi u svojoj apoteci i stanu.

Ana je stejkla veliku popularnost na TikToku
Ana je stejkla veliku popularnost na TikToku foto: Printscreen/tik tok

U početku je objavljivala snimke na kojima peva narodne numere koje upravo imaju veze sa lekovima i bolovima. Ubrzo je dobila veliki broj lajkova i komentara, pa je svoje paratioce redovno počela da oduševljava snimcima kako peva u različitim kućnim izdanjima.

@anamilanovic23 I ako sam rekla nema vise apoteka morala sam da vam ispunim želju za 80 K....hvalaaaa???#fyp #fypシ #foryoupage ♬ original sound - ?

Sada je objavila novi video na TikToku u kojem je pokazala seksi figuru i duboki dekolte, dok je zavodljivo igrala uz narodnjake, a komentari su se samo ređali i svi su se ticali njenog izgleda.

"Atomska bomba od žene", "Britalno si predobra, svaka čast", "Prelepa", "Mene ništa ne boli kada tebe vidim", "Lepša od duplo mlađih", samo su neki od komentara na njen video.

@anamilanovic23 Sve sam greske u zivotu davno resila...??‍♀️??‍♀️? #trending #fyp #fypシ ♬ original sound - ? Muziku Pojačaj ?

"Moji prijatelji znaju koliko sam ja uvek bila pozitivna i optimistična. Oni su me i nagovorili da počnem da snimam za Tik Tok. Svi smo preumorni, rad sa kovid pacijentima nam je svima nezamislivo naporan pa nam je jedini ventil za opuštanje zabava preko društvenih mreža", rekla je Ana svojevremeno za Kurir.

Istakla da neizmerno voli svoj posao i smatra da je to profesija koja treba da se ceni, posebno u današnje vreme.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs