TUČE MUŠKARCE ZA NOVAC I DEBELO NAPLAĆUJE, A ONI U TOME UŽIVAJU: "Najviše vole kada ih udarim u lice ili bacim na pod"

Britanka Sofi Larisa tvrdi kako joj muškarci dolaze sa svih strana sveta kako bi ih ona istukla, a to sve dobro naplaćuje.

Lifestyle
16:45h Autor:
TUČE MUŠKARCE ZA NOVAC I DEBELO NAPLAĆUJE, A ONI U TOME UŽIVAJU: "Najviše vole kada ih udarim u lice ili bacim na pod"
Devojka tuče muškarce za novac, a oni uživaju u tome, Foto: Printscreen/instagram

Nedavno smo pisali o tome kako je devojka od frizerke bez škole postala najplećenija glumica filmova za odrasle, a sada je rvačica iz Britanije našla način kako da svoje veštine dobro unovči.

Naime, Sofi Larisa Vajs (30) za sebe kaže da je bivša glamurozna manekenka. Tvrdi da je opsednuta rvanjem, boksom i brazilskom džiju-džicom pa je rešila da svoju ljubav i hobi unovči.

Kaže kako dane provodi na strunjači u dnevnoj sobi u gradiću Barnsleju u Velikoj Britaniji na kojoj tuče muškarce, a oni uživaju i to joj još dobro plate.

- Dolaze mi sa svih strana sveta kako bi ih pretukla. Žele da dominiram nad njima rvačkim pokretima, gušim ih dok se ne predaju i vole da dobiju udarac u lice - opisala je svoju svakodnevicu.

Sofi zarađuje za život tako što tuče muškarce
Sofi zarađuje za život tako što tuče muškarce foto: Printscreen/instagram

- Imala sam tipa iz Madrida koji je doletio do mene samo kako bih ga udarila u lice. Našao je jeftin let i hotel pa se počastio. Naplaćujem 500 funti po satu, a on je ovde proveo dva sata - prisetila se.

Njen otac je ponosan na to što radi, čak se kako kaže hvali time svuda po gradu.

- Moj tata misli da je to sjajno. Pričao je ljudima na odmoru u Egiptu sve o tome. Rekao je: "O da, moja ćerka baca muškarce unaokolo i tako zarađuje za život" - dodala je.

Sofi je dugo trenirala rvanje, a svoje veštine primenjuje na novom poslu
Sofi je dugo trenirala rvanje, a svoje veštine primenjuje na novom poslu foto: Printscreen/instagram

Sofi je počela da se bavi glamuroznim modelingom sa 19 godina. Otac ju je naveo da oblikuje telo fitnesom i borilačkim veštinama u periodu kada je prolazila kroz teško razdoblje u životu, imala je poremećaj ishrane.

S ovim poslom je, kaže, počela kada ju je "neki čudak pitao da li može da ga podigne". Sada muškarce diže i baca za novac, a potom ih dobro izudara - i oni srećni odlaze kući, praznog novčanika, ali srećni.

Ipak, mnogi su sumnjičavi i smatraju da ti momci dobiju više od nje za taj novac.

Priznaje da je pozivanje stranaca u stan radi dominacije bilo riskantno, ali još nikada nije došlo do nekih neprijatnosti.

- Većina klijenata je starija od 40 godina. Verujem da neki doživljavaju krizu srednjih godina pa dolaze. Jedni su oženjeni i čine to u tajnosti, dok su drugi slobodni momci koji se tako i opuštaju - kaže Sofi koja ima profil i na OnlyFansu, stranici strogo rezervisanoj za odrasle na kojoj je za mesec dana zaradila 11.000 funti, prenosi Dejli Star.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs