ŽENA OTKRILA ŠTA JE ČULA I DOŽIVELA DOK JE BILA U KOMI: Njena ispovest je toliko jeziva da ne možete ni da zamislite

Prošle godine u januaru Kajli je završila u komi nakon jakog napada astme, a ovo je njeno iskustvo

Lifestyle
Autor:
ŽENA OTKRILA ŠTA JE ČULA I DOŽIVELA DOK JE BILA U KOMI: Njena ispovest je toliko jeziva da ne možete ni da zamislite
Iskustvo žene koja je bila u komi, Foto: Shutterstock

Kajli Fransis je na tviteru ispričala svoje iskustvo iz vremena kad je bila u komi. Ona je prošle godine u januaru završila u komi nakon jakog napada astme koji se pretovrio u upalu pluća.

"Bila sam u komi i mislila sam da sam živa i samo živim svoj život. Nisam uopšte znala da sam u komi. Mislim da se to razlikuje od osobe do osobe", rekla je Kajli otkrivši kako je njena percepcija stvarnosti bila iskrivljena. Naime, ona je mislila da živi normalnim životom ali da je deo kulta. Čak i kad se probudila iz kome mislila je da su doktori i medicinske sestre deo kulta.

"Kada sam se probudila, mislila sam da sam doživela saobraćajnu nesreću. Halucinirala sam. Nije bilo uopšte smešno", napisala je. Ljude na Tviteru je zanimalo da li je čula šta se dešava oko nje u bolnici.

"Ne, puštali su mi muziku, razgovarali sa mnom, a moj dečko čitao mi je svake noći preko FaceTimea. A ja ništa od toga nisam čula", objasnila je ona.

Otkrila je kako joj je najteže bilo kada se probudila iz kome. Htela je da pobegne, ali nije mogla da hoda.

"Trebale su mi dve nedelje da polako počnem da hodam. Sestre su me hranile. Bilo je strašno."

Jedan dečko na TikToku objasnio je svoje iskustvo. On je u komi bio dva meseca te je otkrio kako mu je osećaj vremena bio stvaran, ali kako mu se činilo da je u komi bio "dva miliona godina". Nije bio svestan da se probudio iz kome pa je mislio da je mrtav, piše klik.hr.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs