NEVEROVATNO!

KARMEN I LUPITA SU SIJAMSKE BLIZNAKINJE, JEDNA NAŠLA DEČKA I UŽIVA U LJUBAVI: Šokirale su priznanjem o intimnom životu

I dok Karmen ima romantičnu vezu, Luptita priznaje da je poptuno aseksualna!

Lifestyle
15:43h Autor:
KARMEN I LUPITA SU SIJAMSKE BLIZNAKINJE, JEDNA NAŠLA DEČKA I UŽIVA U LJUBAVI: Šokirale su priznanjem o intimnom životu
Sijamska bliznakinja iz Meksika ima dečka, a njena sestra aseksualna, Foto: Printscreen Youtube / andrade_glupe

Karmen i Lupita Andrade (21), koje su rođene u Meksiku kao sijamske bliznakinje, odgovorile su na niz pitanja o tome kako izgleda njihov život. Otkrile su mnogo toga o intimnosti, njihovim hobijima i obrazovanju, kao i o njihovim budućim bračnim planovima. I dok su pričale kako se suočavaju sa raznim situacijama, sve je ostavlo bez teksta priznanje da Karmen sada ima dečka.

Sestrama, od kojih se očekivalo da prežive samo tri dana nakon što su se rodile 2002. godine, rečeno je da bi njihovo razdvajanje moglo dovesti do smrti. Zato su odlučili da ostanu zajedno i prilagode se životu jedne sa drugom.

Devojke su spojene duž zidova grudnog koša do karlice gde im se sastavlja kičme. Imaju dve po ruke, ali samo jednu po jednu nogu, pri čemu Karmen kontroliše desnu nogu, a Lupita levu.

Karmen ima dečka već godinu i po dana

Par se upoznao u aplikaciji za sastanke Hinge, koja ima za cilj da upari kompatibilne ljude za ozbiljnu vezu. Karmen ističe da je svaki njen izlazak sa dečkom bio novi proces prilagođavanja drugačijem načinu života sa svojom sestrom Lupitom.

Istakla je da je njen partner, kojem nije otkrila ime, poput bliskog prijatelja, te da nisu bili intimni, sa čim se on slaže. Međutim, njihov ljubavni odnos i te kako privlači pažnju javnosti.

- Želela sam da budem transparentna u svemu i da ništa ne krijem. Bilo je vrlo važno da sestra i ja razgovaramo o tome koje su granice u redu, a koje ne. Svi smo prošli kroz proces učenja i prilagođavanja - rekla je Karmen.

Sa druge strane, njena sestra Lupita je istakla da je potpuno „aseksualna i aromatična“.

Međutim, Karmen je rekla da joj brak nije u prvom planu, jer ima samo 21 godinu, ali je priznala da joj papir nije ni bitan, već odnos sa partnerom. Takođe, tvrdi da su njih dvoje bili neprimereno "fetišizovani" zbog ideje da neko intiman odnos sa dve osobe odjednom.

Sestre sebe ne vide kao invalide

Kada su Lupita i Karmen bile mlade, provele su godine na fizikalnoj terapiji učeći kako da sede i rade zajedno kako bi koristile svoje noge. Sa četiri godine napravile su prve korake. Lekari su razmišljali da ih razdvoje, ali su zaključili da to ne može biti bezbedno, jer su delili previše vitalnih organa i donji deo kičme.

1 / 5 Foto: Printscreen Youtube / andrade_glupe

Kada su ih prethodno pitali da li ikada žele da se razdvoje, oboje su odgovorili ne, jer čak i da operacija prođe dobro, pred njima su godine fizikalne terapije i oporavka.

- Tu je i cela psihološka situacija, jer smo tako navikli da budemo zajedno. Kada je došlo do priče o operaciji razdvajanja, pitale sm majku: "Zašto bi želela da nas presečeš na pola?". Mislim da nema svrhe - slažu se sestre.

Međutim, Lupita pati od skolioze, koja joj grči pluća. Lekari smtaraju da će u budućnosti biti potreba da se uradi hirurška intervencija ili alternativno da počne da koristi aparat sa kiseonikom. Jer, iako je relativno jednostavan zahvat kod kod običnih ljudi, to nije slučaj kod sijamskih blizanaca. Postoji visok rizik od smrti ili oštećenja mozga za Lupitu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs