venčanje bez mladoženje

VERENIK JU JE OSTAVIO PRED OLTAROM: Odlučila je da ne otkaže venčanje i sve je okrenula u svoju korist i dobila APLAUZ

Kajli Stid je planirala svoje venčanje iz snova, a ono što je usledilo na dan proslave niko nije očekivao. Mlada je napuštena ali je nastavila sa proslavom.

Lifestyle
Autor:
VERENIK JU JE OSTAVIO PRED OLTAROM: Odlučila je da ne otkaže venčanje i sve je okrenula u svoju korist i dobila APLAUZ
Mlada održala venčanje bez mladoženje, Foto: Printscreen/youtube/SWNS

Mlada iz Velsa već je bila spremna da izađe pred oltar i da kaže "Da", svom vereniku, kada je saznala da je on pobegao i odustao od venčanja. Kajli je ipak odlučila da provede lep dan sa porodicom i prijateljima.

Kajli Stid (27) sa svojim verenikom je bila u vezi četiri godine, pre nego što su zajedno odlučili da se venčaju. kako kaže, dogovorili su se da budu razdvojeni i da se ne čuju noć pred venčanje, pa je ona do zadnjeg trenutka bila uverena da je sve u redu.

"Bila sam u neznanju celo vreme", rekla je mlada

Kajli je objasnila da nije bilo nikakvih indikacija da će mladoženja Kalum (24) to učiniti na dan venčanja.

"Planirali smo medeni mesec i za prošli Božić mi je poklonio ručno ispisan album sa uspomenama i razlozima zašto me voli. Zaista ne znam zašto je to učinio, ali sada više nije ni važno", rekla je

Kajli se sa svojim deverušama za venčanje spremala od ranog jutra, a one su preko devera saznale da se mladoženja neće pojaviti. Sakrile su mladin mobilni pre nego što su bile 100% sigurne da su informacije tačne.

"Kada sam saznala, bila sam u potpunom šoku, sva šminka mi se razmazala i nisam mogla zaustaviti suze. Fotografkinja me je pitala zašto bezobzira na sve ne provedem lep dan sa porodicom i prijateljima, i tada sam odlučila da ću nastaviti sa proslavom", izjasnila se mlada

Popravila je šminku i obukla svoju venčanicu iz snova i odlučila preokrenuti taj dan iz najgoreg u najlepši, pa makar i bez svog odabranika.

"Deveri, porodica i prijatelji, svi su ostali uz mene. Bilo mi je jako važno da provedem taj dan i sa svojim roditeljima, koji su već u godinama i bojala sam se da neće možda moći prisustvovati mom venčanju. Plesala sam sa svojim tatom, a prijateljice su bile uz mene celo vreme", ispričala je

Iako se nije udala, mlada se fotografisala u venčanici, plesala, držala govor i uživala u proslavi.

"Nisam htela da sav trud i novac uložen u venčanje, i nisam htela taj dan da provedem tužna", rekla je Kajli

Nakon venčanja, napuštena mlada je dobila podršku od prijateljica, koje su pokrenule kompaniju za buduće mlade koje bi mogle da budu ostavljene.

"Zaista nije to zaslužila, ima zlatno srce", rekla je prijateljica, a mladoženja je odbio da da komentar zašto je to učinio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs