Da nije bilo Čole - ovo dvoje glumaca se nikad ne bi zavoleli!

Najveća domaća muzička zvezda Zdravko Čolić nije uspeo da dodje na gostovanje kod poznate TV voditeljke, pa je umesto njega morao da “uskoči” reditelj Bata

Filmovi
Autor:
Da nije bilo Čole - ovo dvoje glumaca se nikad ne bi zavoleli!
Foto: Nemanja Miščević

Upravo ovako počinje ljubavna priča Une i Bate, koje u novom hit filmu “Ala je lep ovaj svet” tumački omiljeni glumački par Andjelka Prpić i Andrija Kuzmanović.

U ovoj ljubavnoj priči, koju je za manje od mesec dana videlo više od 40.000 gledalaca, Andjelka Prpić donosi lik TV voditeljke Une, koja u svoju emisiju poziva samo najveće zvezde. Njen sasvim običan radni dan, dobija potpuno novi smisao, kada sticajem najčudnijih okolnosti, umesto Zdravka Čolića, kao sagovornika za emisiju dobija Batu. S druge strane, Bata kao nedovoljno etabliran reditelj, zanesen daleko u svetu umetnosti, postaje žrtva sopstvenih emocija koje ga čak dovode i do zatvora.

A svemu tome, zapravo je “kumovao” trapavi andjeo, brilijantno odigran od strane Nikole Pejakovića.

Iako deluje pomalo zamršeno, film “Ala je lep ovaj svet” nas zapravo vodi u neke davno zaboravljene emocije i podseća nas na trenutak u kome nas je neko veoma voleo.

Sve ovo dočarala nam je glumačka ekipa koju još čine i Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović, Tara Milutinović i mnogi drugi.

Autorsku ekipu predvodi reditelj Filip Čolović, scenarista je Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, a producent Aneta Ivanović.

Film “ALA JE LEP OVAJ SVET” nastao je u produkciji kuće „Blue Butterfly“i Telekoma Srbija i od 22. septembra se nalazi se u redovnoj bioskopskoj distribuciji širom zemlje i regiona.

Film, Ala je lep ovaj svet
foto: Nemanja Miščević
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs