OVAKO TO TREBA DA IZGLEDA!

KAD PRAVI ESTETSKI HIRURG UZME NOŽ, OVO JE REZULTAT: On skida 2 decenije sa lica! Ni priroda ne bi bolje od ovoga!(FOTO)

Era plasične hirurgije je odavno počela, ali smer u kome je otišla je bizaran...

Lifestyle
Autor:
KAD PRAVI ESTETSKI HIRURG UZME NOŽ, OVO JE REZULTAT: On skida 2 decenije sa lica! Ni priroda ne bi bolje od ovoga!(FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

Plastična hirurgija odavno je prestala da bude tabu tema i nešto što je rezervisano samo za holivudske dive, svetske starlete i žene milijardera, a nikako za nas - obične "smrtnice".

I to je sasvim ok. To jest, bilo bi ok da plastična hirurgija nije postala predmet zgražavanja i podsmeha miliona ljudi širom sveta, kada vide šta sve neke žene (i po neki muškarac) rade od svog lica i tela. Isto tako i da su njeni etički standardi, odnosno stndardi pojedih lekara, koji udovoljavaju bizarnim željama svojih pacijenata, naravno za debeo novac, ovu granu medicine sveli na standard buvlje pijace i od nje napravili lakrdiju. Za to su podjednako krivi i pacijetni sa nerelnim (často i bolesnim) željama, ali i lekari koji takvim željama izlaze u suret, ne poštujući elementarne kodekse estetike, anatomije i prirode.

BONDOVA DEVOJKA JE NAUČILA NA TEŽI NAČIN: Držite se dalje od noža, moje lice je dokaz šta sve može da pođe po zlu!(FOTO)

Primer izopačenja i zlopotrebe estetskih korekcija možemo danas videti na svakom koraku, kao i bizarne rezultate istih, nakon kojih žene ostaju bukvalno izobličene u želji da izgladeju po svaku cenu mlađe, imaju punija usta i jagodice ili zategnutu kožu kao dvadesetrogodišnjakinja, a u 6. ili 7. deceniji života su. Nisu u tome naše žene nikakav poseban izuzetak, kao ni naša estrada, mnogo je takvih primera i u svetu, pa čak i u Holivudu ih ima dovoljno da shvatite kolike je razmera taj trend poprimio.

Baš iz gore navedenih razloga pravo je osveženje videti kako zaista treba da izgleda plastična hirurgija i estetske intervencije, kada se rade sa merom i prema nekim određenim vizuelnim i etičkim standardima, koji su, čini se bar kod nas, odavno prestali da važe.

Nismo mogli da pronađemo bolji promer za estetske intervencije i to kako bi one zaista trebalo da izgledaju kada se rade sa merom i kad ih radi vrhunski stručnjak, od dr Edrua Đakona, poznatog njujorškog estetskog hirurka, među čijim klijentima su i brojne poznate ličnosti.

ŠTA JE OVA ŽENA URADILA OD SEBE: Ovako je Donatela Versaće izgledala pre plastičnih operacija!(FOTO/VIDEO)

Dr Đakono redovno na svom Instagram profilu objavljuje fotografije svojih pacijenata pre i posle estetskih intevencija, uz detaljno objašnjenje koje su tenike i zahvati sve rađeni, a rezultati su zapanjujući. Naime, njegove pacijentkinje izgledaju dve decenije mlađe i potpuno prirodno, tako da se na njihovom licu ne vidi da je bilo šta rađeno!

Jednostavno, kad su vratile vreme unatrag! Ništa na njima nije ni preterano, ni naduvano, ni plastično, ni prepumpano...

Za nas su ove fotografije bile pravo osveženje i potvrda da nije greh ili tabu podvgnuti se nokom tretmanu podmlađivanja ili korigovati nešto na svom telu, ukoliko imate mere i dovoljno stila da to uradite damski, diskretno i u skladu sa vašom fizionomijom i godinama.

Nadamo se da će vam ova mala galerija doneti sasvim povi pogled na estetsku hirurgiju, znamo da nama jeste!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs