Neverovatno

PAŽNJA! PAŽNJA! OVO NIJE TELO NIKOL KIDMAN: Glumica osvanula na naslovnici i fotošop bode oči! (FOTO)

Kad smo videli naslovnicu na kojoj je navodno Nikol Kidman, pomislili smo : Zašto bi neko ovo uradio jednoj od najzgodnijih žena Holivuda?

Star look
Autor:
PAŽNJA! PAŽNJA! OVO NIJE TELO NIKOL KIDMAN: Glumica osvanula na naslovnici i fotošop bode oči! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumca Nikol Kidman (54) pozirala je za tradicionalno godišnje holivudsko izdanje magazina "Vanity Fair", a društvo su joj pravili i Idris Elba, Penelope Kruz, Kristen Stjuart, Benedikt Kamberbarč, Simu Liu, Endrju Garfild i Mikaela Hae Rodrigez.

Na grupnoj fotografiji Nikol je pozirala u pripijenoj, crvenoj haljini sa dubokim dekolteom i još dubljim šlicem, no daleko više pažnje izazvala je fotka na kojoj je sama, a sve zbog fotošopa koji bode oči.

Naime, poznato je da glumica ima veoma vitko telo koje održava plesom. Ovom prilikom je pozirala u dvodelnom kompletu brenda Miu Miu, a fotošopom su joj dodate "pločice" na telu, dok je njeno vitko telo dodatno izduženo.

"Nikol ima sjajno telo, ali ovo nije njeno telo", "Ovo je toliko loš fotošop, da žena izgleda kao lik iz crtanog filma", "Ona je uvek elegantna, ali ovde izgleda bezveze. Ona je zadivljujuća i zaslužuje bolje", "Šta je ovo, zašto, zbog čega, ne razumem", "Ne vredi komentarisati količinu Fotošopa ovde jer više izgleda kao animirani lik, nego kao stvarna žena", samo su neki od komentara.

Nikol Kidman
foto: Profimedia

U intervjuu za magazin Nikol je govorila o ulozi Lusil Bol u filmu "Being The Riccardos", za koju je nominovana i za Oskara. Naime, ona se do te mere uživela u lik koji je tumačila da je zavarala svoj imuni sistem da su bolovi stvarni, pa se samo nekoliko dana posle snimanja zaista i razbolela.

"Delovi tela često ne znaju koja je razlika između uloge i stvarnog života. Počela sam da shvatam da moram više da brinem o sebi", rekla je Nikol, koja se razbolela i nakon snimanja serije "Big Little Lies" gde je tumačila lik žrtve zlostavljanja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs