OTVORENO O STARENJU

DOK SVET BRUJI O PLASTIČNIM OPERACIJAMA NIKOL KIDMAN, GLUMICA NEGIRA: Potpuno sam prirodna!


Nikol Kidman je nedavno priznala da se u filmskoj industriji teško može da izbori s mlađim glumicama, a rekla je nešto i o svojim navodnim estetskim operacijama.

Lepi & Zdravi
Autor:
DOK SVET BRUJI O PLASTIČNIM OPERACIJAMA NIKOL KIDMAN, GLUMICA NEGIRA: Potpuno sam prirodna!
Foto: Profimedia

Američka glumica Nikol Kidman (54) progovorila je o najgorem scenariju koji jedan holivudski glumac može da iskusi, posebno žene.

Ona je u intervjuu za magazin Dujour ispričala kako se stvari brzo menjaju u holivudskoj filmskoj industriji, posebno kada je reč o starenju.

Ona je priznala da se starije glumice obično sreću s odbijanjem u Holivudu:

"Postoji konsenzus u industriji da ste kao glumica, s oko 40 godina, gotovi s glumom", rekla je za Dujour.

Kidman je rekla da kao glumica "moraš da imaš strpljenja i dobre živce" jer je filmska scena većinom fokusirana na mlade atraktivne glumice zbog kojih iskusnije i starije kolegice padaju u drugi plan. "Imaš 39 godina, i to je to. Za tebe je nekako gotovo", rekla je Kidman za Today.

Kidmanova koja je majka četvoro dece često govori o starenju i dotakla se i na dodeli glumačkih nagrada 2018. gde je pohvalila filmsku industriju, jer sve više prihvata žene starije od 40 godina.

Nikol Kidman
foto: Profimedia

"Želim vam svima da se zahvalim na vašim vrhunskim ulogama koje ste odigrali tokom svoje karijere i kako je divno što naše karijere danas mogu da idu dalje i nakon 40. godine. Dokazale smo, a dokazujemo i iz dana u dan da smo moćne i snažne", rekla je Kidman u svom motivacijskom govoru pre nekoliko godina, piše People.

Međutim, situacija se promenila jer se slavna glumica ne prestaje da žali na okrutan tretman koji u Holivudu dobijaju starije glumice.

Glumica se nedavno prošetala crvenim tepihom na kojem je zaintrigirala javnost fotografijama koje još baš ne idu u prilog. Nju već godinama prate glasine o estetskim operacijama.

"Da budem iskrena, potpuno sam prirodna. Nema operacije za mene, probala sam, nažalost, botoks, ali sam se izvukla iz toga i sad konačno mogu ponovno da pomeram lice. Nosim kremu za sunčanje, ne pušim i brinem se o sebi, i to s ponosom mogu reći", preneo je Life&Style magazin.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs