kako vam se dopada?

NIKOL KIDMAN (54) POPUT DIVE STAROG HOLIVUDA: Haljina od tila i detalji koji oduzimaju dah! (FOTO)

Glumici Nikol Kidman i Havijer Bardem prisustvovali su premijeri filma "Being the Ricardos" u Los Anđelesu, a omiljena diva je svojim odevnim izborom oživela stari glamur Holivuda.

Moda
Autor:
NIKOL KIDMAN (54) POPUT DIVE STAROG HOLIVUDA: Haljina od tila i detalji koji oduzimaju dah! (FOTO)
Nikol Kidman, Foto: Profimedia

Nikol Kidman (54) izgledala je božanstveno u haljini od tila "Armani Privé", prljavo roze boje na premijeri dugoočevivanog filma "Being the Ricardos" u kojem je oživela lik Američke zvezde Lusil Bol koja se proslavila u najdugovečnijem šou programu u Americi tog vremena "I Love Lucy." Spomenutu kreaciju Đorđa Armanija karakteriše sveden izgled i jednostavni detalji u predelu grudi. Paučinasti til u svetlo sivoj boji učinio je da ova kreacija odiše romantičnim stilom.

10 NEOPHODNIH KOMADA ODEĆE ZA LUKSUZAN IZGLED SVAKOG DANA: I sportski komadi mogu izgledati ŠIK! (FOTO)

Nikol Kidman
foto: Profimedia

Nikol Kidman se odlučila da, umesto krupnih komada, izabere jednostavniju i svedeniju varijantu nakita, pa je ponela prelepu ogrlicu, narukvicu i munđuše od belog zlata sa dijamantima.

Inače, film "Being the Ricardos" je biografski dramski film u kom se na jedinstven nači prikazuje odnos između supružnika Lusil Bal i Desi Arnaz, a sigurni smo da su ovi glumci to uradili na najbolji mogući način.

Kako vam se dopada ovo izdanje lepe glumice?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs