IZA LEPOG LICA KRILO SE ZLO

BILA JE ZVEZDA INSTAGRAMA, KUPALA SE U LUKSUZU, A ONDA JE OTKRIVENA MRAČNA TAJNA: Ono što je ova žena radila je jezivo!

Godinama je vešto skrivala čime se zaista bavi

Lifestyle
17:54h Autor:
BILA JE ZVEZDA INSTAGRAMA, KUPALA SE U LUKSUZU, A ONDA JE OTKRIVENA MRAČNA TAJNA: Ono što je ova žena radila je jezivo!
Foto: Printscreen Youtube / trends footage : new latest update

Ona je bila jedna od najvećih Instagram influenserki koja je zaradila milione prodajući slike sopstvenog luksuznog života.

Milioni su je pratili na ovoj društvenoj mreži, a ona se hvalila glamuroznim životnim stilom, skupim krpicama i putovanjima. Međutim, iza svega se krila mračna priča koja je došla do policije.

Lilijana del Karmen Kampos Pueljo (51) dobro je poznato ime u Kolumbiji. Ova žena u kratkom roku je postala prava Instgram senzacija i stekla je armiju fanova. Lilijana je uvek, na skoro svakoj fotografiji, bila okružena devojkama. Onda se 2018. godine dogodila policijska "Operacija Vesta" u kojoj je Lilijana raskrinkana.

Lilijana del Karmen optužena je da je bila vođa bande koja je vodila i organizovala maloletničku prostituciju. Tužioci tvrde da je vrbovala lepe devojke iz siromašnih krajeva zemlje, koje je potom nudila bogatim i uticajnim klijentima.

Instgram profil je bio samo maska i način na koji je dolazila do žrtava.

Lilijana Kampos
foto: Printscreen Youtube / trends footage : new latest update

Kampos Pueljo uhapšena je sa još 17 osoba.

U toj akciji policija je pretresla letovalište u njenom vlasništu i zatekla 250 maloletnih devojaka, od kojih su neke "vlasnici" obeležili tetovažama. Devojke su navodno predstavljane klijentima u katalozima i primorane da učestvuju u orgijama na luksuznim jahtama i u hotelima.

Kampos Pueljo, poznata i pod nadimkom "La Madame", navodno je regrutovala ukupno 400 devojaka sa ciljem da usluže bogate klijente, među kojima su i slavne ličnosti i političari. Navodno je lično birala najlepše devojke pre svake zabave koje je organizovala za klijente.

Kampos Pueljo, koji je 2002. godine u Njujorku osuđena i zbog trgovine heroinom, brani se tvrdnjama da je su sve dvojke bile starije od 18 godina, s obzirom da je prostitucija odraslih legalna u Kolumbiji.

- Nikada, nikada nije bilo umešanih maloletnika - tvrdi ona.

Kako navode lokalni mediji, Kampos Pueljo stekla je višemilionsko bogatstvo svodujući stotine devojaka.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs