IDEMO DEVOJKE

NAŠE URAGANKE VEČERAS NASTUPAJU NA EVROVIZIJI, STIGLA PODRŠKA IZ KOMŠILUKA: Hrvatska je uz vas! (FOTO)

Podrška našim devojka stigla je iz susedne Hrvatske i predstavnice te zemlje Albine, koja u utorak nije uspela da se plasira u završnicu takmičenja

Lifestyle
Autor:
NAŠE URAGANKE VEČERAS NASTUPAJU NA EVROVIZIJI, STIGLA PODRŠKA IZ KOMŠILUKA: Hrvatska je uz vas! (FOTO)
Foto: PrintscreenJutjub/Eurovision Song Contest

Predstavnice Srbije, devojke iz grupe Huriccane: Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević nastupaju večeras u drugom polufinalu Pesme Evrovizije u Roterdamu.

Predstavnica Hrvatske Albina Grčić je, uoči nastupa naših predstavnica u drugom polufinalu Pesme Evrovizije, uputila podršku sa svog naloga na Instagramu.

"Let's go girls! Hrvatska je uz vas", napisala je Albina uz fotografiju sa popularnim Uragankama.

Da podsetimo, hrvatska predstavnica je nastupila u prvom polufinalu u utorak, ali prema mišljenju žirija i publike, njena pesma Tick Tock, nije zaslužila da se nađe u završnici ovogodišnjeg „Evrosonga“.

Osim Hrvatske, finala nisu uspeli da se domognu ni predstavnici Severne Makedonije i Slovenije, ali ni takmičari iz Irske, Australije i Rumunije.

Borbu za finale i direktan prenos druge polufinalne večeri, u kojem Srbija nastupa pod rednim brojem 9, pratite večeras od 21 čas na Prvom programu RTS-a, na programu RTS Svet i preko aplikacije RTS Planeta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs