foto

GDE GOD IDE, PRATE GA GOLE MANEKENKE! SAD MU PRETI ZATVOR, A ON KAŽE: Ja sam porodičan čovek, imam ženu i sina!

Fotografija na kojoj su gole manekenke na balkonu u hotelu u Dubajiu, izazvala je skandal svetskih razmera, a za sve je kriv Vitalij Grečin

Lifestyle
20:04h Autor:
GDE GOD IDE, PRATE GA GOLE MANEKENKE! SAD MU PRETI ZATVOR, A ON KAŽE: Ja sam porodičan čovek, imam ženu i sina!
Foto: Profimedia

Grupa manekenki skinula se do gole kože i okrenuta leđima fotografisala se na balkonu jednog hotela u Dubajiu. Zabavu pod nazivom "Butt Squad" organizovao je Vitalij Grečin (41), plejboj i ukrajinski bogataš.

Vitalij Grečin
foto: Profimedia

Ova fotografija ubrzo je preplavila društvene mreže, a Ujedinjeni Emirati su uhapsili manekenke pod optužbom za javni razvrat i pornografiju. Pored toga što im preti novčana kazna od 1.300 dolara, manekenkama preti i zatvor od 6 meseci.

Ovih dana se piše da bi devojke mogle biti deportovane, te da se radi na njihovoj odbrani.

Ko je Vitalij Grečin?

Vitalij Gečin (41) je plejboj, ukrajinski biznismen sa američkim pasošem. Na njegovim društvenim mrežama stoje fotografije kao svedočanstvo da se družio sa Barakom Obamom, Hilari Klinton, Džordžom Klunijem, a papiri beleže i njegovu izdašnu donaciju za Obaminu kampanju 2011.godine.

Priča se da je Vitalij slavio rođendan, te da su manekenke sa njim prvo bile na slavlju u planinskom odmaralištu na Karpatima, a potom da su došli u Dubaji.

"Hvala svima na rođendanskim željama," napisao je Grečin ispod slike na kojoj su manekenke obučene u kostim belog zeke.

Vitalij Grečin
foto: Profimedia

Među uhapšenim manekenkama našao se i sam Vitalij koji je pored toga bio pozitivan i na Covid 19, te se nalazi u izolaciji. U svoju odbranu, on je rekao da nema ništa skandalozno na pomenutoj fotografiji, te da se tu okupila samo grupa prijatelja koja živi određeni stil života.

Grečin je rekao da je on "skroman, porodičan čovek" koji ima suprugu i trinaestogodišnjeg sina, te da se ovo njegovo putovanje nije razlikovalo od prethodnih odmora koje je provodio sa prijateljima na Maldivima, u Turskoj ili Meksiku.

Vitalij Grečin
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs