Nove nade modne scene

DŽOJ I ĐINA NA PLAŽI NAPRAVILE POMETNJU: Kakva tela imaju ove žene! Svaka čast! (FOTO)

Njih dve su manekenke o kojima će se tek pričati

Moda
Autor:
DŽOJ I ĐINA NA PLAŽI NAPRAVILE POMETNJU: Kakva tela imaju ove žene! Svaka čast! (FOTO)
Foto: Profimedia

Džoj Korigan je model Viktorija Sikreta, a ovih dana primećena je kako u pratnji sestre Đine snima reklame za kupaće kostime.

Niko nije primetio prelepu prirodu i plaže Floride kada su sestre prošetale. Pogledi muškaraca i žena bukvalno su se lepili za prezgodne sestre.

Džoj Karigan, Đina Karigan
foto: Profimedia

Džoj je veoma poznata u svetu mode i do sada je radila za Guči, Viktorija Sikret i Džimi Ču, a manekenstvom se bavi do 14. godine, nakon što je agent primetio u tržnom centru u Severnoj Karolini.

Džoj je veoma opuštena tokom snimanja i nema problema da pokaže svoje nago telo.

"Volim da budem seksi i da pokažem kožu, jer naporno radim da bih imala telo koje imam. Uvek sam bila slobodnoumna u pokazivanju tela. Trudim se da svaki snimak bude profesionalan i da prikaže žensko telo u najboljem svetlu," rekla je Džoj nedavno.

Džoj Karigan, Đina Karigan
foto: Profimedia

Džoj i Đina su odgajani na farmi, okruženi divljom prirodom, sa šestoro braće i još dve sestre.

"Nikad nisam mogla ni da zamislim da ću biti ovde gde sam danas. Znala sam da postoji nešto veće, ali nisam imala pojma šta je to. Samo sam znala da moram da odem iz rodnog grada i kada sam bila dovoljno stara, preselila sam se. Volim svoju porodicu, ali shvatila sam da u životu ima još dosta toga što moram da vidim," priznala je Džoj.

Džoj i Đina odrasle su u patrijahalnoj porodici gde su nedeljom išle u crkvu a nije im bilo dozvoljeno da nose suknje iznad kolena.

"Uvek je postojao deo mene koji je želeo da bude slobodan i da pokažem svetu da mogu da budem seksi. Moji roditelji u početku nisu bili ponosni na to što se slikam i pokazujem telo, ali sad su ponosni na svoju ćerku."

Džoj je slobodna, te kaže da traži momka koji će da je "izazove u bilo kom smislu: boksu, šahu ili trčanju."

"Obožavam da se takmičim," rekla je Džoj.

Džoj Karigan, Đina Karigan
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs