BRITANSKA BOGATAŠICA

RAZMAŽENA BOGATAŠICA KOJA PLAČE AKO NA RAČUNU NEMA BAREM MILION DOLARA: Šokiraćete se koliko troši na poklone!


Ona samo za božićne poklone iskešira oko 90.000 dolara

Lifestyle
Autor:
RAZMAŽENA BOGATAŠICA KOJA PLAČE AKO NA RAČUNU NEMA BAREM MILION DOLARA: Šokiraćete se koliko troši na poklone!
Foto: Shutterstock

Safron Drevit Barlov (21), ćerka prvog britanskog gej para koju su dobili uz pomoć surogat majke bez ustezanja na društvenim mrežama pokazuje svu raskoš i luksuz u kojem je odrasla.

Razmažena ćerka bivših partnera multimilionera Tonija i Barija Barlov već je potrošila 100.000 dolara na estetske operacije, reodvno kupuje skupocenu garderobu, a od svog kozmetičara zahteva da iz Brinkstona dolazi u njenu porodičnu vilu na Floridu kako bi bila negovana. A toi potezi usledili su nakon što joj je Toni dao 15 miliona dolara nakon svog poslovnog uspeha.

Sada je za medije ispričala da ništa manje ne očekuje ni od svog potencijalnog momka.

"Kada bi moj dečko kupovao u radnjama brze mode, poput Primarka, ne bih bila zadovoljna. Pokušala bih da budem srećna, ali bilo bi jasno da on nije prava osoba za mene", rekla je za The Sun i dodala:

"Važni su mi i pokloni od njega. Mislim da su cveće i čokoladice otrcani pokloni. Lako je otići u radnju i kupiti cveće, ali kada se neko potrudi i naruči cveće za 400 funti, to je dokaz da mu je stalo".

Za Božić potroši 90.000 dolara.

Raskinula sam s bivšim u decembru, a bili smo zajedno oko šest do devet meseci. Upoznala sam ga na Tinderu i razišli smo se jer je rekao da ne može da prati moju porodicu i našu potrošnju. Žalio se da ne može priuštiti sebi da svima kupuje božićne poklone kada je video kako mi jedni drugima poklanjamo, ispričala je Safron.

“Istina je da mi kupujemo velike poklone. Za prošli Božić tati Bariju sam kupila nove kofere "Luj Viton", koji su koštali 6.000 dolara, plus dodatak kašmira, takođe od čuvene modne kuće, od 2.000 dolara. Obično potrošim oko 10.000 dolara po osobi”, otkrila je.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs