astro prognoze

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MART: Očekuje vas nova poslovna ponuda koja vam deluje primamljivo!

Ovnovi su napeti, Bikovi nemaju strpljenja, Blizanci su zaljubljeni, Ribe očekuje novo poznanstvo

Lifestyle
08:12h Autor:

OVAN

Odnos sa kolegama i uspešnu realizaciju planova ugrožava vaše nestrpljenje. Nikako da shvatite da stvari ne mogu odmah da se urade. Maksimalno ste posvećeni voljenoj osobi i uživate u tajnoj vezi. Napeti ste.

BIK

Ukoliko imate zakazano ročište očekuje vas uspeh. Generalno je povoljan dan za regulisanje pravnih pitanja. Nemate strpljenja i to voljenoj osobi smeta, ali ne želi da se raspravlja sa vama. Organizam je snažan.

BLIZANCI

Očekuje vas uspeh ukoliko ste zainteresovani za početak saradnje sa strancima. Ukoliko je saradnja aktuelna zadovoljni ste kako se razvija. Zaljubljeni ste i posvećeni voljenoj osobi. Odnos smatrate idealnim. Zdravlje je stabilno.

RAK

Zadovoljni ste situacijom na poslu. Očekuje vas nova poslovna ponuda koja vam deluje primamljivo. Primećujete da je bračni partner zabrinut zbog finansija tako da se trudite da ga opustite. Zdravlje je solidno.

LAV

Prilično ste odgovorni, vredni i tekuće teškoće vas ne demotivišu. Uspevate da ih prevaziđete i postignete ciljeve. Očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja je povezana sa inostranstvom. Uživate u rekreaciji.

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MART:  2021
DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MART: 2021foto: Shutterstock

DEVICA

Ukoliko ste privatnik prezadovoljni ste saradnjom sa inostranim partnerima. Očekuje vas novo poznanstvo, a druga strana ostavlja naglašeno povoljan utisak. Zdravlje nije loše, ali vam je neophodan odmor.

VAGA

Očekuje vas uspeh na poslu ukoliko on ima veze sa pravnim pitanjima ili medijima. Vaša sposobnost i pouzdanost dolaze do izražaja. Nezadovoljni ste razvojem veze jer ide u smeru prijateljstva. Zdravlje je solidno.

ŠKORPIJA

Komunikacija vam nije jača strana. Jako ste nestrpljivi, neopušteni, napeti tako da od uspostavljanja saradnje nema ništa. Uživate u odnosu sa bračnim partnerom i smatrate ga čvrstim. Očekuju vas problemi sa nervima.

STRELAC

Povoljan je dan za saradnju sa strancima bilo da sa njima već sarađujete ili vas zanima otpočinjanje saradnje. Raspoloženje vam je loše, napeti ste, a druga polovina svesno izbegava ulazak u sukob. Zdravlje je stabilno, osim nerava.

JARAC

Suprotnom svom načinu rada pokušavate da neke poslove uradite na brzinu, ali to dovodi do pravljenja grešaka. Emotivno ste zadovoljni. Imate utisak da je u pitanju fatalan odnos sa partnerom. Nervi su osetljivi i povremeno ste nervozni.

VODOLIJA

Odličan je dan za regulisanje pravnih pitanja u slučaju da ste privatnik. Prilično ste neopušteni. Bračni partner želi da vam pomogne i pokušava da vas opusti, ali nema uspeha u tome. Zdravlje je stabilno.

RIBE

U slučaju da ste privatnik očekuje vas više posla nego obično. Imate kratak vremenski rok za završavanje posla i to vas čini napetim. Očekuje vas novo poznanstvo, a razliku u godinama nećete videti kao problem. Zdravlje je stabilno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs