Da li se prepoznajete

RIBA JE NAJNORMALNIJI HOROSKOPSKI ZNAK: Svako ima svoje ludilo - koje je vaše?

Kod Blizanca je iz samog naziva jasno da u njemu žive dve "strane"

Zanimljivosti
Autor:
RIBA JE NAJNORMALNIJI HOROSKOPSKI ZNAK: Svako ima svoje ludilo - koje je vaše?
Foto: Shutterstock

Jeste li mirniji ili divljeg karaktera? Horoskop kaže da su najmirniji životni partneri Ribe, a "najluđi" znakovi koji bi od života mogli da vam naprave avanturu ili katastrofu - Blizanci i Device.

Svi su pomalo ludi, ali ne može svako podneti svaki tip ludosti. Partner kojeg odaberete za životnog suputnika će imati veliki uticaj na vaš život i svakodnevicu. Svi znakovi su puni iznenađenja, a njihova "luda strana" vam može biti simpatična ili vas izluđivati.

Saznajte na koju stranu naginje ludost svakog znaka!

Blizanci

Kod ovog znaka iz samog naziva je jasno da postoje dve strane. U jednu ruku oni su zabavni, puni entuzijazma i želje za druženjem, ali druga strana je ona koja bi mogla da vas zabrine. Neodlučni su i brzo menjaju raspoloženja, pa ćete se ponekad osećati kao da ste u vezi s dve različite osobe.

Devica

Device su poprilično "ludi" znak, a najviše tome doprinosi njihova opsesija kontrolom. Neumorno će raditi kako bi svaki detalj u njihovom životu bio na mjestu na kojem one smatraju da mora biti. Iako su prepoznate kao ljudi koji su jako aktivni u svojoj zajednici i često volontiraju, sa druge strane u poslu koriste svoje adute - a to su analiza i apsolutna objektivnost. Sposobne su da preuzmu tuđe ideje i predstave ih kao svoje, pa i zabiju nož u leđa kolegama "za opšte dobro".

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Lav Lavlje ludilo se bazira na njegovoj neumerenosti. Ako je ponosan na svoje telo, njegovi profili na društvenim mrežama će biti prepuni njegovih slika u kupaćem kostimu, ako je na bilo kojoj vodećoj poziciji na poslu, njegovi statusi će stalno biti puni samohvale. U životu vole da budu u centru pažnje i za to će pomno koristiti svoje najbolje strane kako bi što duže ostali u centru pažnje. Ići će na takmičenja, u društvu biti najglasniji, ponekad i neprijatni.

Rak

Rak menja svoja raspoloženja prilično naglo. U jednom trenutku će vam govoriti da vas voli i da ne može da zamisli život bez vas, a u drugom vam objašnjavati kako imate groznu porodicu i kako on ne može s tim da živi. S Rakom je problem što nikad ne možete predvideti šta vas očekuje. Mislite da ćete izaći na piće i uživati u zajedničkom društvu, samo da vas nazove tri minuta pre nego što ste se trebali naći kako bi vam rekao da idete u klub s nekim koga je tek upoznao.

Jarac Jarčevi su jako usmereni na ostvarivanje svojih ciljeva u životu. Organizovani su i dovoljno inteligentni da se izbore i s najvećim poslovnim izazovima. Ali, ako rade u timu za koji smatraju da ga trebaju voditi i da će njihove ideje biti najbolje, to jest, one koje će završiti zadatak, a neko im se suprotstavi, ili samo vokalizuje bolju ideju, taj treba da bude spreman na unutrašnju "zločestu" stranu ovog jakog znaka. Slaće im pasivno-agresivne poruke, prekinuti komunikaciju s njima i u suštini se ponašati kao da im je nešto oduzeto. S njima je stvar jednostavna - biće onako kako oni žele ili nikako.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Bik

Dosledno je nedosledan - ovako je najjednostavnije opisati ovaj zanimljivi, i u većini slučajeva dobronameran i velikodušan znak. Prvo će vam satima objašnjavati i uveravati vas kako su kafići bezobrazno digli cene pića, a onda otići u kafić i platiti turu celom društvu. Uporni su i tvrdoglavi, ali njihova dobronamernost će ih podstaći da svoja stanovišta zanemare i naprave neki velikodušni gest. Ali, ako se nađu u raspravi verujući da je njihovo stajalište ispravno, zaboravite na "prestanak paljbe" do trenutka dok se ne predate njihovom uverenju.

Vaga Skladna i mirna Vaga će racionalno povući svaki potez kako bi u životu pronašla ravnotežu. Ali, tražeći partnera s kojim će biti uravnotežena, Vaga će posegnuti duboko u svoju unutrašnjost i iskoristiti sve alate koje ima kako bi dobila to što želi. U svom pohodu na izabranog partnera neće birati sredstva - izmisliće glasine o njemu kako bi udaljila potencijalne suparnice, ali i pokazati svoju snagu i dobre strane kako bi potencijalni partner u startu znao s kim ima posla.

Škorpija

Škorpije ne vole velike društva, a njihov karakter i lični interesi ih često stavljaju na margine društva. Njihova osetljivost je ono što vam može stvoriti probleme u životu. Ako ste joj se zamerili ili izigrali njeno poverenje, osveta Škorpije će biti bolna, a ako pokušate da popravite stvari - zaboravite. Nema šanse da vas ponovo pusti u svoju blizinu. Vrlo verovatno će se ponašati kao da vas nikad nije upoznala.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Ovan Ovaj znak će uložiti puno truda u prijateljstva i ljubav, znatiželjan je i samouveren, ali ako se ikad nađete u raspravi s Ovnom o stvarima do kojih mu je jako stalo - zaboravite da ćete uspeti da ga uverite da greši. Vatreni Ovan nikad ne odustaje od borbe, njegovi stavovi su takvi kakvi jesu i nema šanse da, bez obzira na količinu dokaza i uveravanja, promeni svoje mišljenje.

Strelac

Živeći sa motom Život je samo jedan Strelac će za svoju nezavisnost uraditi šta god treba, pa čak i povrediti svoje najbliže. Jako su tvrdoglavi, a njihove životne poteze u većini slučajeva niko neće razumeti osim njih samih. Koliko god tražili nezavisnost u životu, ipak će pokucati na vrata prijatelja kad se osete usamljenim.

Vodolija Ovaj znak je posebno lud - na sve moguće načine, i jako teško ga je pratiti u životu. Imaju svoje ideje kako bi njihov život trebalo da izgleda i svaka sitnica koja ne spada u tu sliku može podstaći njihovu potpunu ludost. Radikalnih ideja, Vodolije će se često u trenutku odlučiti nešto da urade, bez da su o tome razmislili, a takav instinktivni "modus operandi" će ih dovesti u nevolje.

Ribe

Ribe su najstaloženiji znak horoskopa - iskrene su, tihe i povučene, ali i saosećajne i bližnji uvek mogu na njih da računaju. Razumne, i ponekad i previše pasivne Ribe će vam uvek biti podrška i pomoć u trenucima kad će vam to trebati. Čak i ako primete da su vas nenamerno nečim povredile, uvek će se izviniti i uraditi sve što mogu kako bi popravile odnos.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs